Foto: Publicitātes foto
Pat, ja tev joga ir sveša un nepieņemama, atceries piecas svarīgas lietas – tieši šādi vingrojumi palīdz stiprināt tos muskuļus, kas atbild par plakanu vēderu. Būtiska nianse ir tā, ka tev nevajadzēs pārāk nopūlēties un cilāt svarus, lai tiktu pie skaista vēdera. "Cosmo" piedāvā piecus vingrojumu veidus, kas palīdzēs tev īsā laikā tikt pie plakana vēdera, pildot tos tikai 15 minūtes dienā.

Kūniņa

Apgulies uz muguras, saliec kājas, pievelc ceļus pie krūtīm, apķer tos ar rokām un paliec šajā pozā divas trīs minūtes. Elpo dziļi un lēni.
Foto: Shutterstock

Varoņa poza

Nostājies izklupienā, uz priekšu saliecot kreiso kāju, labo atstāj iztaisnotu uz aizmuguri. Rokas iztaisno sānis, pagriežot ķermeņa augšdaļu uz pa kreisi. Paliec šādā pozā vienu minūti, pēc tam dari tāpat uz otru pusi.


Foto: Shutterstock

Šķēres

Apsēdies uz grīdas, izstiep kājas priekšā. Saliec celī labo kāju un pārliec to pāri kreisajai, ar pēdu uz grīdas. Kreiso roku noliec aiz muguras atbalstam, pagriezies pa kreisi un, atbalstoties ar labās rokas elkoni pret labo kāju, griez ķermeni uz kreiso pusi. Turi taisnu muguru un paliec šādā pozā divas trīs minūtes. Atkārto uz otru pusi.


Foto: Shutterstock

Tiltiņš

Šo vingrojumu visi labi atceras no bērnības. Apgulies uz grīdas, plaukstas atliec uz aizmuguri, paliec zem pleciem un centies piecelties no grīdas, iztaisnojot rokas un kājas. Paliec šādā pozā, cik ilgi vien iespējams.


Foto: Shutterstock

Svecīte

Arī šo vingrojumu daudzi atceras no bērnības. Pacel kājas taisni uz augšu, uzliec plaukstas uz muguras un, atbalstoties uz elkoņiem, stiep kājas uz augšu. Paliec šādā pozā, cik ilgi iespējams.

Piezīme: šo vingrojumu nedrīkst veikt dienās, kad tev ir menstruācijas!


Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!