Foto: Publicitātes attēls

Pērn atklātajā ielu vingrošanas stadionā Ventspilī sešas reizes nedēļā notiek atklātie treniņi ielu vingrošanā. Treniņus apmeklēt ir aicināts ikviens interesents neatkarīgi no vecuma, dzimuma un fiziskās sagatavotības. Treniņi notiek pirmdienās, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un svētdienās pulksten 18, bet sestdienās – pulksten 16. Piektdienas ir vienīgās dienas, kad treniņi nenotiek, informēja olimpiskā centra "Ventspils" pārstāvis Rolands Gorškovs.

Treniņus vada Veselības sporta kluba treneri, un to dalībniekiem ir visas iespējas ne tikai uzlabot savu vispārējo fizisko sagatavotību un trenēt ķermeņa muskulatūru, bet arī iemācīties dažādus ielu vingrošanas paņēmienus jeb trikus.

Kā zināms, pagājušajā gadā olimpiskā centra "Ventspils" teritorijā tika atklāts jauns, Baltijā modernākais ielu vingrošanas stadions. Tas atrodas pie olimpiskā centra ieejas vārtiem. Līdz ar siltajiem laika apstākļiem ielu vingrošanas stadions ikvienam piedāvā lielisku iespēju sportot svaigā gaisā un dažādot sporta nodarbības. Ielu vingrošanas stadionu ikviens var izmantot bez maksas.

Foto: Publicitātes attēls

Kopējā stadiona platība ir 295 kvadrātmetri un tajā atrodas 11 vingrošanas iekārtas, kuru izvietojumu un savstarpējo novietojumu ir projektējusi Latvijas Ielu vingrošanas biedrība. Lai mazinātu traumatismu, ir izklāts 80 milimetrus biezs gumijotais segums.

Stadionā izbūvēts arī bruģēts laukums un skatītāju tribīnes 150 skatītājiem, izvietoti velo turētāji un informācijas stends. Apmeklētāju ērtībai nodrošināta iespēja nodarboties ar sportu diennakts tumšajā laikā, jo tad stadions ir izgaismots. Domāts arī par atbilstošas noskaņas radīšanu, ierīkojot apskaņošanas sistēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!