Foto: Publicitātes foto

Jau 12. maijā ar pirmo treniņu tiks uzsākta sestā "Nike Riga Run" treniņu sezona. Visas vasaras garumā ikviens bez maksas varēs uzlabot savas spējas skriešanā, nūjošanā un skrituļslidošanā, kā arī piedalīties brīvdabas funkcionālajās nodarbībās.

Ik otrdienu un ceturtdienu Mežaparkā plkst. 19.00 skvērā pie Rīgas Zooloģiskā dārza un no 1.jūnija pirmdienās plkst. 19.00 Uzvaras parkā varēs pievienoties skriešanas treniņiem, kas notiks kopā ar "Nike Run Club" un treneriem Inesi Nagli un Arni Ozoliņu.

Foto: Publicitātes foto

Arī uz nūjošanas treniņiem, kurus vadīs Linda Andrusa un brīvdabas funkcionālajām nodarbībām, kas būs Roberta Radičuka pārziņā, interesenti aicināti otrdienās un ceturtdienās plkst. 19.00 Mežaparkā.

Sākot ar 1. jūniju iemaņas varēs uzlabot un pilnveidot arī skrituļslidošanā. Treniņi šajā disciplīnā notiks pirmdienās plkst. 19.00 Uzvaras parkā un ceturtdienās plkst 19.00 Mežaparkā Evitas Krievānes vadībā.

Lai motivētu rīdziniekus darba dienu vakaros izkustēties, nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un apmeklēt treniņus, arī šogad tikšot turpināta tradīcija ar ilggadējo "Nike Riga Run" lieldraugu Tallink, sola organizatori. Ikvienam treniņu apmeklētājam būs iespēja sagādāt sev jūras ceļojumu uz Stokholmu. Sezonas laikā apmeklējot un reģistrējoties vismaz 25 treniņos, kā arī piedaloties 13.septembrī "Nike Riga Run", dalībnieks saņems kruīza ceļojuma dāvanu karti uz Stokholmu.

Foto: Publicitātes foto

Sekot līdzi treniņu kalendāram un tam, cik treniņi vēl jāapmeklē, lai nopelnītu jūras ceļojumu no Tallink, varēs "Nike Riga Run" tehnoloģiju Tieto Latvia izstrādātajā treniņu reģistrācijas sistēmā. Katrs treniņa dalībnieks, reģistrējoties jaunizveidotajā www.nrr.lv, uz e-pastu saņems QR kodu, kurš jāizdrukā vai jāsaglabā savā telefonā un pēc katra treniņa jāuzrāda trenerim. Treneris ar savu viedtālruni to noskanēs un iereģistrēs dalībnieku attiecīgajā treniņā.

Vairāk informācijas, reģistrēšanās treniņiem un treniņu kalendārs www.nrr.lv .

Informācija par "Nike Riga Run", kas notiks 13. septembrī, pasākumiem un reģistrēšanās sacensībām www.nikerigarun.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!