Foto: Sergejs Urbanovičs

Aizvadītās nedēļas nogalē iesākās ikgadējais, septītais pēc kārtas, Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu "MyFitness Latvija" organizētais fitnesa projekts "Fit Model Latvija". 2016. gada projekts ir īpaši nozīmīgs ar to, ka pirmo reizi arī Lietuva un Igaunija ir pievienojusies Latvijai un uzsākusi projektus, lai kopējā gala fināla pasākumā, kas notiks Rīgā, nominētu labāko "Baltic Fit Model 2016" dalībnieci starp trijām Baltijas valstīm.

Kā informē projekta organizatori, aizrautīgo un dažādiem pasākumiem piesātināto 10 nedēļu treniņu posmu ir uzsākusi 21 mērķtiecīga sieviete. Katrai no dalībniecēm ir savs mērķis: viena vēlas iepazīties ar fitnesa treniņu specifiku un uzsākt aktīvas nodarbības, cita vēlas sagatavoties pludmales sezonai un iegūt zināšanas, vēl citas – nomest lieko svaru un būt pārliecinātākas par sevi, bet vēl kāda vēlas uzsākt bikini fitnesa sportistes gaitas un piedalīties sacensībās, kā arī veidot bikini modeles karjeru.

Visas meitenes vieno veselīgs un aktīvs dzīvesveids, kā arī vēlme būt par piemēru un motivāciju citām sievietēm, pierādīt, ka, ieguldot pūles, ir iespējams sasniegt progresu un vēlamo rezultātu.

Aizvadot projekta pirmo nedēļu, "MyFitness Olimpia" sporta klubā sastādīta spēka treniņu programma, dalībniecēm notikusi pirmā fotosesija, kā arī uzsākti treniņi pie fitnesa treneriem. Pirmās piecas nedēļas dalībniecēm palīdzēs "MyFitness" klubu individuālie treneri Sandis Valdmanis ("MyFitness Domina"), Jevgenijs Mamikonjans ("MyFitness Radisson") un Edvīns Bušs ("MyFitness Olimpia"). Treneri palīdzēs meitenēm ar treniņiem, lai turpmākajā projekta gaitā, meitenes iemācītos pašas ieklausīties savā ķermenī un vajadzīgajā brīdī atpūsties vai, tieši otrādi, palielināt slodzi.

Pirmajā nedēļā notika arī skatuves pozēšanas treniņš sporta klubā "F1", kas meitenēm visa projekta garumā ir ļoti svarīgs, jo fināla dienā katra no dalībniecēm izies uz kluba "Studio69" koncertzāles skatuves, lai kategorijā "Fit Model Latvija 2016" atrādītu savu progresu projekta laikā, kā arī tiktu nominēta "Baltic Fit Model 2016" finālam, kas notiks 24. aprīlī Rīgā!

Dalībnieces sagaida vēl daudz interesantas aktivitātes, sporta, veselības un uztura semināri, fotosesijas ikgadējo projekta oficiālo atbalstītāju "Change Lingerie" veļā un pašmāju zīmola "Glam Collection" vakarkleitās, grupu un individuālie treniņi "MyFitness" sporta klubos, kā arī citas sportiskās aktivitātes.

Sekot līdzi IFBB Latvija projekta "Fit Model Latvija 2016" dalībnieču progresam un projekta aktivitātēm iespējams portālā DELFI un IFBB "Latvia Fitness Project" Facebook lapā.

Projekta organizētājs: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija).

Projekta koordinētājs: Kristīne Vederņikova.

Projekta galvenais atbalstītājs: sporta klubu tīkls "MyFitness Latvija". Projekta atbalstītāji: "Change Latvija", "Valio Profeel", "Mangaļi", "Glam Collection", "L'Oreal Professionel", "Cido", "Riverside House", "Figura Fit", "Make-up Atelier Paris Latvija", "DELFI".

Foto autors: Sergejs Urbanovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!