Tev vienreiz pietiek? Tev ir apnicis stress un liekais svars? Tev apnicis mocīties, cenšoties uzspīlēt mugurā drēbes? Un vai tev nav apnicis vienmēr kaunēties par savu ķermeni? Vai nav apnikuši neveiksmīgie mēģinājumi pievērsties fitnesam?
Panākumi fitnesa programmā bieži vien tiek sasniegti tikai pēc pietiekami liela neveiksmju skaita. Kad tev vienreiz pietiek, kādu dienu tevī notiek kāda pārmaiņa. Tevi piemeklē atklāsme. Spuldzīte iedegas, un apskaidrība tevi ķer kā zibens spēriens.

Tu sāc nodarboties ar fiziskiem vingrinājumiem. Nē, šoreiz tu trenējies pa īstam, nevis vienkārši sāc.

Šoreiz kaut kas ir citādi nekā citas reizes. Tu esi atteikusies no parastās aizbildināšanās. Tu esi atmetusi iedomas, ka patiesībā tev nevajadzētu trenēties. Tu esi beigusi muļķot pati sevi. Tu esi atteikusies no pretestības. Tu esi beigusi mēģināt un sākusi darīt.

Tu trenējies. Tu dari visu to, par ko esi lasījusi. Dienas laikā tu palielini fizisko aktivitāti, kāpjot pa kāpnēm, nevis braucot ar liftiem, un pusdienlaikā ej pastaigā. Tu izvelc no skapja savu sporta tērpu un piederumus un ķeries pie darba. Tu ieslēdz videolentes par "Tae Bo" un lej sviedrus. Nedēļu nogalēs tu sporto.

Tu jūties labi. Tas ir patīkami gan emocionāli, gan garīgi, gan fiziski. Tu esi pārvarējusi plato robežšķirtni, kas šķir cīnīšanos ar savu fitnesa programmu no apņēmības un motivācijas, tāpēc trenēties kļuvis viegli.

Tu trenējies. Tev nav jātērē enerģija, strīdoties ar sevi par to, kas tev "būtu" jādara. Tu vienkārši dari to. Tu atvēli laiku treniņiem, padarot tos par savu prioritāti. Tu netērē enerģiju, mokoties pašpārmetumos par to, ka nesporto. Šo laiku un enerģiju tu izmanto, lai trenētos. Tu to dari dienu pēc dienas.

Tev vienreiz pietiek, un tas ir lieliski!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!