Foto: Publicitātes foto

Pirmās trīs nedēļas Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu "MyFitness" organizētajā "Fit Model Latvija 2016" projektā ir pagājušas aktīvi. Projekta dalībnieces uzsākušas treniņus pie individuālajiem treneriem, kā arī piedalījušās seminārā un iepazīstinātas ar veselīga uztura pamatprincipiem, informē projekta organizatori.

Meitenēm izveidota ēdienkarte ar sabalansētu un veselīgu uzturu, ko ievērot projekta gaitā, kā arī izstāstīts, kā individuāli aprēķināt savu pamatvielmaiņu un pareizi kalkulēt nepieciešamo kaloriju daudzumu diennaktī, ņemot vērā svaru, auguma garumu, vecumu, fiziskās aktivitātes līmeni un nepieciešamību nomest lieko svaru vai uzņemt papildu kilogramus.

Tāpat dalībnieces izmanto dažādas skaistumkopšanas un ķermeņa tonusa atjaunošanas procedūras, piemēram, limfodrenāžas masāžas, kā arī infrasarkano staru saunu.

Dalībniecēm arī izveidota jauna spēka treniņu programma, kas paredzēta atsevišķu muskuļu grupu treniņiem 4-5 reizes nedēļā un kardio treniņiem. Notikusi arī fotosesija, tā piefiksējot dalībnieču progresu, savukārt ik nedēļas nogali konkursantes apmeklē pozēšanas nodarbības.

Sekot projekta aktivitātēm iespējams portālā DELFI un IFBB "Latvia Fitness Project" Facebook lapā.

Projekta organizētājs: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija).

Projekta koordinētājs: Kristīne Vederņikova.

Projekta galvenais atbalstītājs: sporta klubu tīkls "MyFitness Latvija". Projekta atbalstītāji: "Change Latvija", "Valio Profeel", "Mangaļi", "Glam Collection", "L'Oreal Professionel", "Cido", "Riverside House", "Figura Fit", "Make-up Atelier Paris Latvija", "DELFI".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!