Zināms, ka regulāri vingrojumi uzlabo seksuālo dzīvi – un tas ir pietiekami labs iemesls, lai vingrotu līdz spēku izsīkumam. Bet vai tu zināji, ka ir arī speciāli treniņi tavam mīlestības muskulim? Tieši tagad, pirms Jāņiem, būtu īstais laiks apgūt šos vingrojumus, kurus var veikt jebkurā laikā.
Jā, tik tiešām, tā dēvētie Kegeļa vingrojumi ne tikai uzlabo seksuālo dzīvi, bet arī stiprina iegurņa apakšdaļu, kas rada būtisku atbalstu urīnpūslim, dzemdei un zarnām. Daudzas sievietes Kegeļa vingrinājumus atklāj grūtniecības laikā, kad tos iesaka ārsti. Mums pārējām, kuras tikai vēlas savus partnerus padarīt par uzticamiem seksa vergiem, nekad nav par agru uzsākt šos intīmo muskuļu vingrinājumus.

Lūk, kā tas darāms:

Visvienkāršākais veids, kā atrast galveno muskuli pie maksts un urīnceļu atveres (t.s. perineālo muskuli), ir - uz brīdi apturot un tad atkal turpinot urinēšanu. Tiklīdz tu sajutīsi muskuļu kustību, tu vari to atkārtot arī vēlāk, pat tad, kad tev nevajadzēs nokārtot savas ‘mazās darīšanas’.

Sasprindzini muskuli ar savelkošu kustību un noturi tā divas trīs sekundes, tad atslābinies. Atkārto šo saspiešanas vingrinājumu 15 līdz 20 reizes, vai arī tik bieži, cik vien vēlies. Alternatīvs vingrinājums – sasprindzināt un savilkt muskuli piecas reizes, cik ātri vien iespējams, atpūsties dažas sekundes, tad atkārtot šo ciklu sešas vai septiņas reizes.

Tiklīdz tu būsi apguvusi šīs kustības, tu vari to darīt gandrīz jebkurā vietā. Veic šos vingrojumus nākamreiz, kad jutīsi, ka tev nāk snaudiens sapulcē, vai arī stāvot rindā pārtikas veikalā. Neuztraucies, jo neviens neuzzinās, ka tu to dari.

Kad muskuļi pamazām nostiprināsies, maksts būs cieši pieguloša, un tavas sajūtas seksa laikā pastiprināsies. Arī partneris droši vien pamanīs atšķirību.

Ja man kāds jautātu, es noteikti balsotu par ikdienas Kegeļa vingrinājumiem, nevis nodarbībām trenažieru zālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!