Foto: LETA
Latvijas Veselības un Fitnesa asociācija aicina visus piedalīties “Veselības dienā Mežaparkā”, kas notiks 2011. gada 1. maijā kultūras un atpūtas parkā “Mežaparks” no plkst. 12.00 – 17.00. Tā portālu Delfi informē pasākuma rīkotāji.

Pasākumu organizē SIA "Rīgas Meži", tas ir bez maksas gan dalībniekiem, gan apmeklētājiem. Latvijas Veselības un Fitnesa asociācija pasākuma laikā organizēs dažādas ar fitnesu un aktīvu dzīvesveidu saistītas aktivitātes.

Veselības dienas laikā no plkst. 12.00 - 17.00 "Zaļajā teātrī" notiks asociācijas organizētā "Vasaras Fitnesa revolūcija" - sevi prezentēs Latvijas labākie fitnesa klubi ("Atlētika", "CityFitness", "Vivido", "Veselības Fabrika", "Mevi Gym", Reaktors", "F1" u.c.).

Visiem apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus aerobikas maratonā, dažādās fiziskajās aktivitātēs un konkursos. Ar bagātīgu fitnesa enerģijas devu visus uzlādēs pasaulē populārie Les Mills grupu nodarbību koncepti  - BODYPUMP®, BODYBALANCETM , BODYCOMBAT® un viens no vadošajiem Les Mills treneriem Skandināvijā Maikls Stīnhouvers (Michael Steenhouwer).

Fiziskas aktivitātes un pozitīvas emocijas visai vasarai garantētas! Ņem līdzi sporta apavus un vingro! IZAICINI SEVI un mainam pasauli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!