Foto: Publicitātes foto

Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas (IFBB Latvija) rīkotā bikini fitnesa projekta "Miss Fitness Model 2015" fināla priekšvakarā tā dalībnieces piedalījušās vakarkleitu kolekcijas fotosesijā sadarbībā ar zīmolu "Glam Collection", informē projekta organizatore Kristīne Vederņikova.

Fotosesijā demonstrētajās vakarkleitās projekta dalībnieces būs redzamas arī konkursa fināla iznācienā, kas ir neatņemama jaunās kategorijas konkursa "Fitness Model" sastāvdaļa.

Fotosesija tapusi sadarbībā ar "Bravo Studio Riga".

"Pēdējo trīs nedēļu aktivitātes projekta ietvaros ir aizritējušas vienā elpas vilcienā. Meitenes cītīgi trenējas "MyFitness" sporta klubos pie individuālajiem treneriem Emīla Paudera, Jevgēnija Mamikonjana, Veronikas Seržantes un Sanda Valdmaņa, veicot arī ikdienas kardio treniņus, pārskatot rūpīgāk savu ēdienkarti, kā arī apgūstot tik ļoti nepieciešamās skatuves defilē iemaņas IFBB Latvija bikini fitnesa Studijā," stāsta Vederņikova.

Dalībnieces apguvušas arī boksa treniņa pamatus Vingrošanas Olimpiskajā centrā kopā ar pasaules čempionu kikboksā Ruslanu Pojoniševu. Tāpat meitenes viesojās "CrossFit Factory Riga" un izmēģināja savus spēkus treniņā pie Ginta Rīdera.

Jau vēstīts, ka svētdien, 25. oktobrī, kluba "Studio69" koncertzālē norisināsies rudens krāšņākais skaistuma un sporta pasākums, ikgadējais IFBB Starptautiskais turnīrs "Rīgas Pērle 2015" fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, klasiskajā bodibildingā un men's physique kategorijās, kā arī IFBB Latvija projekta "Miss Fitness Model" fināls. Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu atbalstu.

"Miss Fitness Model" sākās 23. augustā, kad 11 meitenes izaicināja sevi un pievienojās deviņu nedēļu ilgai treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanas programmai IFBB Latvija federācijas un "MyFitness" komandas treneru un sporta speciālistu vadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!