Foto: Baltic Events arhīvs
"Trešā diena pēc pasākuma, joprojām sāp visi muskuļi, bet tas noteikti bija tā vērts!" Ar šādām un vēl līdzīgi smeldzošām un patīkamām sajūtām muskuļos un gandarījuma nogurumu pērn no "Nike" fitnesa pasākuma atgriezās daudzi jo daudzi pasākuma dalībnieki. Arī šogad fitnesa un aktīva dzīvesveida cienītājiem tiks piedāvāts līdzīga koncepta pasākums, informē tā organizatori.

Šogad fitnesa pasākums "Nike Training day" norisināsies 14. februārī Arēnā Rīga. Šī diena būs aizraujošs izaicinājums un lieliska iespēja pārbaudīt savas un draugu spēju robežas sešu stundu garumā. Pasākuma dalībniekiem tiks piedāvātas dažāda veida un grūtības pakāpes fitnesa nodarbības, kā arī varēs iesaistīties pasākuma atbalstītāju organizētās aktivitātēs.

Pasākuma programmu piepildīs gan Latvijā, gan Eiropā atzīti fitnesa treneri. Starp ārvalstu treneriem būs pārstāvētas tādas valstis kā Lietuva, Igaunija, Krievija, Vācija un Somija. Iedvesmu, motivāciju un neizsīkstošu enerģiju, ko sniedz fiziskas aktivitātes, ikviens pasākuma dalībnieks varēs iegūt, apmeklējot dažādas intensitātes nodarbības.

"Nike Training day" piedāvātās nodarbības izvēlētas tā, lai būtu piemērotas dažādiem fiziskās sagatavotības līmeņiem. Līdz ar to ieguvējs būs ikviens - gan fitnesa profesionāļi, gan vienkārši entuziasti. Papildus nodarbībām, kas notiks uz lielās skatuves, būs iespēja piedalīties un izmēģināt spēkus arī aktīvajās zonās.

Tajās sev interesantus un noderīgus padomus saņems tie, kas vēlas uzlabot ne vien vispārējo fizisko formu, bet arī izturību, reakciju un iegūt vislabākos rezultātus kā mājās, tā arī individuālajos treniņos sporta zālē. Tā kā pavisam tuvu ir arī jaunā skriešanas sacensību sezona, tie, kas iecienījuši tieši šo sporta veidu, iespējams, tieši šeit uzzinās, kā savus mērķus sasniegt ātrāk un efektīvāk.

Papildus informācija par pasākumu un tā biļešu iegādi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!