Foto: Shutterstock
Laiks īsam, toties intensīvam treniņam! Lai arī šis treniņš sastāv vien no trīs vingrojumiem, tas liks kārtīgi pasvīst, izkustinot visus muskuļus un dedzinot visu lieko.

Lai veiktu šo treniņu, vajadzēs piecas minūtes. Tiesa, tas gan nenozīmē, ka pirms tam nav nepieciešams iesildīties! Lai arī vingrojumus jāveic samērā ātrā tempā, atceries izpildīt tos korekti, jo neprecīza vingrojumu izpilde var nesekmēties rezultātos un kaitēt pašai, atgādina "Popsugar" fitnesa eksperti.

Vingrojums sastāv no pieciem atspiedieniem, desmit "V" veida vingrinājumiem vēderpresei un 15 palēcieniem ar ietupienu.

Foto: Shutterstock

Atspiedieni. Nogulies uz vingrošanas paklājiņa ar vēderu uz leju. Novieto rokas un kājas plecu platumā. Sāc atspiedienus no grīdas, cenšoties noturēt taisnu muguru. Ja šādi atspiedieni ir par grūtu, var atspiesties, novietojot ceļgalus uz grīdas. Atspiedies piecas reizes.

Foto: Shutterstock

"V" veida vingrojums vēderpresei. Nogulies uz muguras, cel rokas un kājas gaisā, stiepjot tās vienu pret otru. Kad kājas un rokas gandrīz saskārušās, veic vingrojuma otro daļu: kājas laid lejā, kamēr rokas, tuvojoties grīdai, novieto virs galvas. Būtiski, lai pleci vingrojuma laikā nepieskaras grīdai. Veic šo vingrojumu 10 reizes.

Foto: Shutterstock

Palēcieni ar ietupienu. Kājas novieto plecu platumā. Veic ietupienu un veikli palecies. Pēc palēciena piezemējies ietupiena stadijā. Piezemējies, cik vien viegli ir iespējams. Veic šos lēcienus 15 reizes.

Šo piecu minūšu laikā jāveic tik daudz vingrojumu cikli, cik vien iespējams.

Citus vingrojumus vari atrast šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!