Foto: instagram.com/healthychick101
Laikā, kad lielā mērā visur manāmas nopucētas dāmas ar perfektām formām, jaunzēlandiete Railija Hemsone ievieš patīkamu pārmaiņu – viņa nekautrējas atzīt, ka pat tad, kad paveikts ļoti daudz un cilvēks atbrīvojies no ievērojama daudzuma lieko kilogramu, viss nav nemaz tik "perfekts". Tikai tad, kad cilvēks sevi patiesi mīl, viņš spēj veikt nopietnas pārmaiņas.

21 gadu vecā jauniete ir īpaši populāra starp tiem, kas klīst pa "Instagram" ārēm, meklējot iedvesmojošus stāstus – jo īpaši par svara zaudēšanu. Railijai šajā sociālajā vietnē šobrīd seko teju 80 tūkstoši interesentu, ar kuriem viņa labprāt dalās savā progresā, pārdomās un skaistos foto mirkļos.

Īpašu uzmanību "Instagram" un arī dažādos ārzemju medijos izpelnījusies kāda fotogrāfija, ko jaunā meitene, kura nule pabeigusi studijas medicīnā, papildinājusi ar pozitīvu vēstījumu: "2017. – sevis mīlēšanas gads".

"Ja tu esi nolēmis mainīt savu figūru, lai būtu apmierināts ar to, ko redzi, tu nekad nebūsi laimīgs. Mīli sevi pietiekami spēcīgi, lai vienkārši lutinātu savu ķermeni un prātu ar tam nepieciešamajām lietām. Šajā piedzīvojumā kā degvielu izmanto mīlestību, nevis naidu. Tad viss pārējais perfekti ieguls pareizajās vietās," pauda Railija, kurai tieši šāda veida domāšana šogad ļāvusi veselīgi virzīties uz saviem mērķiem. Viņa izmēģinājusi dažādas tehnikas, bet, tikai iemīlot sevi, viņa spējusi atbrīvoties no vismaz 30 kilogramiem, raksta "Good Housekeeping".

A post shared by 👑 (@healthychick101) on Dec 21, 2017 at 2:55pm PST

Kā jauniete atzinusi "Daily Mail", viņa iemācījusies mīlēt sevi, tāpēc jūtas pagodināta to atgādināt arī pārējiem. "Mēs vienmēr redzam lieliskākos foto – nekādu kroku uz vēdera un nekāds celulīts. Ir tik vienkārši sākt salīdzināt sevi ar to, ko redzam. Es domāju, ir diezgan atsvaidzinoši redzēt, ka ne vienmēr viss ir tik perfekti."

A post shared by 👑 (@healthychick101) on Nov 13, 2017 at 2:49pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!