Foto: Shutterstock

Tā kā šobrīd, šķiet, ir aktuāli būt sportiskam, ēst veselīgi un vēl atrādīt savu tvirto augumu sociālajos tīklos, kas veselīga dzīvesveida piekritējus vēl vairāk izgaismo, arī sarunu šovā "Starp mums runājot" izvērtās diskusija par veselīgu, koptu ķermeni. Vai mēs pietiekami rūpējamies par savu "templi"? Viedokļos dalās Armands Simsons, Kristīne Komarovska un raidījuma vadītāji.

Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs, kā arī hokeja kluba Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons uzsver: "Patiesībā atbilde ir pavisam vienkārša – ja tu sevi cieni, tu sevi kop."
Tikmēr raidījuma vadītājs Valdis Melderis izteic visai interesantu domu: "Ja man būtu perfekts ķermenis, es aizmirstu domāt, ka man ir jābūt kādā citādā ziņā perfektam."

Tomēr nav nekāds dižais noslēpums, ka, lai iegūtu kāroto, tvirto ķermeni, zināms laiks ir jāiegulda. Raidījuma "Starp mums runājot" režisore, radio balss Kristīne Komarovska atklāj: "Es būtu ļoti priecīga par to, ja man būtu tik daudz laika, ko veltīt savam ķermenim. Ir tik daudz visādas lietas, skrējieni un darbi. Man, piemēram, trūkst laika. Bet es ļoti gribētu, lai man būtu dienā divas stundas, ko es varētu veltīt tikai tam, lai aizietu pasportot, aizietu pie kosmetologa vai vispār pastaigātos svaigā gaisā."

Runājot par to, ka dzīve ir tikai viena, un kāpēc gan neizmantot to, lai iegūtu perfektu ķermeni, Melderis teic, ka ir iemesls tam, kāpēc to neviens līdz galam nedara – jo vienā brīdī tā pārvēršoties par apsēstību, pat narkotiku.

Lai arī Latvija vairākkārt uzsvērta kā vieta, kur dzīvo, piemēram, skaistākās sievietes, Kristīne Komarovska uzskata, ka ne viss ir tik rožaini: "Latvijā nedaudz tomēr par maz gan sievietes, gan it īpaši vīrieši pievērš uzmanību tam, kā viņi izskatās."

Tomēr visi atzīst, ka sportošana – tas šobrīd ir aktuāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!