Tas, ka simts vēderpreses dienā tev palīdzēs tikt pie veļas dēlim līdzīga vēdera, ir aizspriedums. Daudz svarīgāk ir izpildīt vingrinājumus, kas ietekmē to, kā mēs ikdienā izmantojam savu augumu.
Šajā rakstā tu atradīsi informāciju, kas palīdzēs labāk saprast, kā pareizi un efektīvi trenēt muskulatūru.

Modernais fitness

Vieglu svaru celšana un atsevišķu muskuļu grupu trenēšana palīdz iegūt uzpumpētu ķermeņi un veļas dēlim līdzīgu vēderu. Iespējams, ka bikini tu izskatīsies lieliski, bet bieži vien šādos gadījumos muskulatūra ir savilkta un rodas nelīdzsvarota gaita.

Funkcionālais fitness

Vingrinājumi, kas simulē ikdienas aktivitātes. Ikdienā mēs izpildām daudzus labus vingrinājumus, to nemaz nenojaušot - ejam, skrienam, lecam, griežamies, locāmies, utt.

Tradicionālais vēdera muskulatūras treniņš

Bieži vien mēs trenējam vēdera muskulatūru, guļot uz muguras un atspiežoties pret zemi. Līdz ar to mūsu kustības ir ierobežotas, jo ķermenis kustās tikai virzienā uz priekšu vai uz sāniem.

Joga un "Pilates"

Šīs nodarbības ir tik populāras tādēļ, ka to metodes balstās uz funkcionālo fitnesu. Vingrinājumos ietvertas kustības, kuras mēs izpildām arī ikdienā. Tiek vingrinātas locītavas un ķermeņa svars tiek izmantots kā pretspēks.

Prāts un ķermenis

Kad smadzenes liek ķermenim izpildīt kādu darbību, tās "neuzrunā" kādu konkrētu muskuļu grupu, bet gan skata kustību kopumā. Vingrinājumu pildīšanas laikā koncentrējoties, jo tā tu labāk iemācīsies izprast savu ķermeni un tā darbību. Tas tev palīdzēs arī atklāt sava ķermeņa vājās vietas.

Neieslīgsti rutīnā

Ja nodarbojies ar jogu vai "Pilates" vingrojumiem, apmeklē arī aktīvākus treniņus, un otrādi.

Sēžot, vai stāvot ilgāku laiku kājās, reizi pa reizei sasprindzini un atlaid vēdera muskuļus. Ievelc nabu un pēc tam centies novirzīt uz leju krūškurvi. Atkārto vingrinājumu desmit reizes. Izpildi vingrinājumu gan stāvot, gan sēžot, gan esot četrrāpus vai guļot uz vēdera. Ja to darīsi regulāri, ar laiku arī tev būs seksīgi plakanais vēderiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!