Foto: Shutterstock
Janvārī Rīgā būs iespēja apmeklēt vairākas lekcijas par tēmām, kas saistītas ar veselību. Interesenti varēs ieklausīties psihoterapeites, ginekoloģes, uztura speciālistes un sporta speciālistes stāstījumā, kā arī izmēģināt vingrojumus, kas stiprina veselību.

22. janvārī notiks uztura speciālistes Gitas Ignaces lekcija par veselīgu uzturu, svara kontroli un veselīgām uzkodām. 24. janvārī ginekoloģe Karlīna Elksne visus interesantus iepazīstinās ar informāciju par fizioloģiskām pārmaiņām, kas sagaida sievieti perimenopauzes un menopauzes vecumā.

Būs iespējams apmeklēt arī psihoterapeites Ainas Poišas nodarbību. Viņa sniegs padomus, kā psiholoģiski sagatavoties jaunajam dzīves periodam. Lekcija notiks 29. janvārī. Pēdējā šī mēneša dienā sporta speciāliste Ieva Krūmiņa stāstīs par efektīviem vingrojumiem veselības uzlabošanai, ko nodarbības laikā varēs arī izmēģināt.

Nodarbības kopā ar partneriem organizē Rīgas domes Labklājības departaments. Tās notiks "On Plate" uztura skolā Avotu ielā 41. Sporta speciālistes lekcija notiks Tallinas ielā 71. Nodarbībām var pieteikties pa e-pastu alise@onplate vai tālruni 26377122. Plašāka informācija šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!