Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļas nogalē atklāts jau piektais Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla "MyFitness Latvia" organizētais projekts "Miss Bikini Fitness 2015", kurā šī gada pavasara sezonā piedalās līdz šim lielākais projekta dalībnieču skaits – 33 sievietes, informē projekta organizatore Kristīne Vederņikova.

Sporta kluba "MyFitness Latvija" telpā aizvadītas projekta pirmās dienas aktivitātes, kuru ietvaros notika arī dalībnieču treniņu programmas sastādīšana un pirmā fotosesija.

"Priecājos, ka 33 skaistas un mērķtiecīgas sievietes uzdrīkstējās un izaicināja sevi uzsākot aizrautīgo, dažādām emocijām piesātināto, bet tik vilinošo ceļu uz skaistāku augumu un labāku fizisko un arī garīgo veselību 10 nedēļu garumā!

Sevis pilnveidošana, atbrīvošanās no kompleksiem, jaunas zināšanas un neatsverama pieredze kā bikini fitnesa sporta veidā, tā arī veselīgā dzīvesveidā - tas viss sagaida meitenes projekta gaitā!" prieku par "Miss Bikini Fitness 2015" dalībnieču atsaucību pauž Vederņikova, informējot, ka projekta fināls notiks 3. maijā klubā "Studio69", kur tā apmeklētāji par katras dalībnieces progresu un izaugsmi varēs pārliecināties klātienē.

"Šī gada projekta gaitā un aktivitātēs ir ieviesti daudzi jauninājumi – notiks ne tikai iknedēļas spēka un kardio treniņi, bet arī interesanti treniņi citos sporta veidos kopā ar labākajiem šo sporta veidu pārstāvjiem. Piemēram, pludmales volejbols, sporta vingrošana, crossfit treniņš. Notiks arī "MyFitness" grupu nodarbības - Bodyart, Aqua un Afro dance.

Tāpat ir ieplānoti kopējie spēka un izturības treniņi ar Latvijas izlases vecāko treneri Vladimiru Belovu. Notiks arī iknedēļas pozēšanas nodarbības, kā arī sporta un veselīga uztura semināri un sievišķīga fotosesija ar apakšveļas zīmola "Change" un "Double Coffee" atbalstu.

Jaunums šajā sezonā ir iknedēļas piektdienas rīta ēteri radio "SWH+", kur katru nedēļu kopā ar vienu federācijas sportisti dosies arī divas projekta dalībnieces un vadīs rīta rosmi tiešajā ēterā, ko varēs ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt!

Tāpat 19. aprīlī ir ieplānotas sacensības "MyFitness kauss bikini fitnesā", kurā piedalīsies ne tikai profesionālas un pieredzējušās sportistes, bet arī projekta dalībnieces. Tas būs labs mēģinājums pirms lielā fināla, kā arī interesants pasākums visiem aktīva dzīvesveida piekritējiem!" stāsta Vederņikova.

Projekta gaitai un tā dalībnieču progresam būs iespējams sekot portālā "Delfi", kā arī IFBB Latvia Fitness Poject Facebook lapā, tiekot publicētām fotoreportāžām, video materiāliem un meiteņu stāstiem par piedzīvoto projektā.

Projekta organizētājs: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija).
Projekta galvenais atbalstītājs: sporta klubu tīkls "MyFitness Latvija".
Projekta atbalstītāji: "Change Latvija", "L'Oreal", radio "SWH", portāls "Delfi", "Mangaļi", "Cido", "Double Coffee" un sporta klubs "F1".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!