Foto: Instagram

Sociālie tīkli ir pārpildīti ar fotogrāfijām, kurās cilvēki dižojas ar savām vizuālajām pārmaiņām – īsā laika periodā iegūtu tvirto augumu vai uztrenētām rokām un kājām. Lai gan dažus šie veiksmes stāsti iedvesmo, ir arī otra cilvēku daļa, kurus šīs fotogrāfijas iedzen vēl lielākos kompleksos. Tiesa, ne visas fotogrāfijas ir tik īstas, kā mēs domājam.

Divdesmit trīs gadu vecā Millija Smita, kura ir gan medicīnas studente, gan jaunā māmiņa, nolēma pierādīt to, ka fotogrāfijās redzamais dažkārt var būt ļoti mānīgs, vēsta "Cosmopolitan".

Vienā no fotogrāfijām viņa izlēma eksperimentēt ar zeķbiksēm, citā – ar koriģējošo apakšveļu, un jāsaka, ka rezultāts ir acīmredzams. Šī un arī pārējās fotogrāfijas uzņemtas vienā un tajā pašā dienā, uzsver Millija.

Jaunā sieviete atgādina, ka cilvēki bieži vien ir aizmirsuši par to, kas ir patiesais skaistums. Viņa pauž neizpratni par to, ka tikai niecīga pozas maiņa, ievilkts vēders vai pāris minūtes vienkāršākajā fotogrāfiju uzlabošanas aplikācijā var mainīt to, vai cilvēks tevi uzskata par skaistu.

Tomēr Millijai ir bijis nepieciešams laiks, lai nonāktu pie šādām atziņām un to saprastu, jo arī pati agrāk cīnījusies ar depresiju, pašpārliecības trūkumu un citām likstām, kas viņas dzīvi nav padarījušas vieglāku. Šobrīd viņa izmanto "Instagram" kā terapeitisku palīglīdzekli, radot viltus pirms un pēc fotogrāfijas, kas varētu kalpot kā labs atgādinājums gan viņai pašai, gan citiem. Viņa izceļ: dzīve ir pārāk īsa, lai dzītos pēc perfektiem standartiem, kas var pat neeksistēt.

Turpinājumā pāris fotogrāfijas, kas pierāda – ne vienmēr viss ir tik patiess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!