Foto: F64

Kā labāk atpūsties no sevis un dzīves? Vai arī partnerībā nepieciešama atpūta vienam no otra? "STV Pirmā!" rubrikā "Mirklis sev. Svinot dzīvi!" savās pārdomās dalās aktieri Gints Grāvelis un Jānis Āmanis, kā arī uzņēmējs Māris Gailis.

Gints Grāvelis savu laimi rod, dodoties makšķerēt. To laiku Gints velta mieram, nedomājot par ikdienas likstām. Viņš uzskata, ka šādas dienas savai labsajūtai ir nepieciešamas, jo katrs no partneriem var paveikt to, ko vēlējies, piemēram, dāmas parūpēties par ragiem, nagiem un doties šopingā, bet vīri – copēt zivis. "Tad, kad to visu dienu jūs esat veltījuši paši sev, tad vakarā, kad jūs satiekaties, esat paspējuši viens no otra noilgoties."

Jānis Āmanis teic, ka cilvēkam katru dienu vismaz pusstundu jāpavada vienam pašam. Tas iegājies arī viņu ģimenē – atnākot mājās no darba, 20 minūtes vajadzīgas pašam un tad tikai var sākt runāt. Jānis uzskata, ka brīvais laiks ir jāpavada kopā ar sievieti.

Māris Gailis iesaka ik pa laikam atpūsties no visa. Tas esot jādara regulāri – katru nedēļu vai pat dienu. Runājot par sievietēm, Gailis prāto, ka, iespējams, visām nemaz laiks vienatnē nav nepieciešams, bet viņa sievai to vajagot gan. Smejoties uzņēmējs tiec, ka viņš pat ļāvis savai izredzētajai no viņa atpūsties divus gadus, kamēr viņš apkārt pasaulei devies ar jahtu. "Kad tu esi noguris no dzīves, tad ir no dzīves nedaudz jāatpūšas. Viss jau ir harmonijā! Mīļie vīrieši, dodiet iespēju savām dāmām atvilkt elpu bez jūsu klātbūtnes."
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!