Foto: instagram.com/_abagailwedlake_

Pēdējā laikā cilvēki arvien vairāk steidz apšaubīt internetā pasludinātās "perfektās" dzīves un ķermeņus, kas kuplā skaitā atspoguļoti kā sociālajos tīklos, tā arī medijos. Tomēr ir daži taisnības cīnītāji, kuri nekautrējas atzīt – ne vienmēr viss ir tik perfekti, un par to nevajag kaunēties. Gluži tāpat kā pašmāju fotogrāfe Laura Viļuma unikālā fotoprojektā pavisam nesen pierādīja, ka rētas var būt arī skaistas, arī jaunā māmiņa Abigeila Vedleika no ASV pierādījusi mūžseno patiesību, ka rētas rotā ķermeni.

Abigeila Vedleika pirms četriem mēnešiem laida pasaulē savu meitiņu Odriju. Viņa izdevumam "People" atzina, ka viņai bija apnicis lūkoties uz perfektajām fotogrāfijām, kādus izvēlas mediji, atspoguļojot jaunās māmiņas pēc dzemdībām. "Es vēlējos, lai arī citas māmiņas saprot – viņas nav vienas, un nokarenā āda un strijas nav nekas tāds, par ko būtu jākaunas," teikusi 22 gadus vecā Abigeila.

Abigeila skaidrojusi, ka tūlīt pēc bērna piedzimšanas viņa nejutusies sevišķi pārliecināta par savu pēcdzemdību ķermeni – viņa uztraukusies ne vien par izstaipīto un nokareno ādu, strijām, bet arī lielo rētu pēc ķeizargrieziena. Viņa pat svēti nosolījusies nekad vairs neģērbt bikini.

Taču kādā rītā viņas domas pēkšņi mainījās. "Rītā, kad es, turot klēpī meitu un lūkojoties spogulī publicēju šo fotogrāfiju, es sapratu, ka esmu to nopelnījusi. Es iznēsāju viņu deviņus mēnešus un esmu nopelnījusi strijas un ķeizargrieziena rētu," viņa teikusi. Zem kādas fotogrāfijas instagramā viņa arī rakstījusi, ka sievietes ziedo savus ķermeņus, lai radītu bērnus, un tās ir perfektas nepilnības, ko vajadzētu slavēt, ne par tām kaunēties.

Runājot par māmiņām un perfekto dzīvi, noteikti vērts iepazīties arī ar iedvesmojošās blogeres Agijas Kolas-Kančas stāstu. Viņa nekautrējas atzīt – ne vienmēr viss ir perfekti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!