Ceturtdien, 11. jūnijā, t/c Spice pirmo reizi Latvijā tika rīkots konkurss dāmām par ātrāko iepirkšanos, kur norises laikā dalībniecēm par ierobežotu naudas summu bija jāsakomplektē apģērbs atbilstoši tematiskajam uzstādījumam Tauriņdeja. Modes skatē Tauriņdeja gandrīz 50 dāmas demonstrēja tērpus, ko izvēlējās Spices veikalos.

Ātrākās un stilīgākās pircējas titulu un Ls 500 dāvanu karti no tirdzniecības centra Spice ieguva oriģinālākā tērpa īpašniece, iedvesmojošā un dzīvespriecīgā Gita Berga. Gitu atbalstīt sacensībās bija ieradusies īpaša fanu grupa. Savukārt žurnāls Una savu simpātiju balvu - modes un stila redaktores Agneses Kauperes stila konsultācijas un fotosesiju žurnāla modes lapās,- piešķīra Gunai Urkēvičai.

Dāmām bija jāiekļaujas 20 minūšu laikā, lai Spicā šopinga sacensībās izvēlētos piemērotāko vasaras tērpu. Sacensību finālā iekļuva 10 dalībnieces.

Visas dalībnieces sacensībām bija gatavojušās ļoti rūpīgi, un pat pirms sacensību sākuma jau izpētījušas apģērbu un aksesuāru klāstu Spices veikalos. Katras dalībnieces uznāciens modes skatē bija īpaši pārdomāts, krāsains un ar īpašu rozīnīti.

Kopumā sacensībām Spicais šopings bija pieteikušās 300 dalībnieces, no kurām tikai 50 izturēja konkursa pirmo atlases kārtu un guva iespēju sacensties ar citām iepirkšanās entuziastēm.

Dāmu sniegumu vērtēja žūrijas komisija - modes mākslinieks Gints Bude, žurnāla UNA stila un modes redaktore Agnese Kaupere, tirdzniecības centra Spice mārketinga direktore Iveta Zvaigzne-Ālere un veikalu Nakts Mēbeles īpašnieks Juris Griķis.


Konkursu Spicais šopings atbalstīja veikali Bergs, Sportland, Ecco, Euroscor, Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo, Oasis, Promod, Esprit, Brax, Charles&Keith, Merphy&Nye, Gerry Weber, Seppala, House, Reserved, Nicowa, Jones, Lindex, Zara, Mexx, Pull & Bear, Bershka, Vero Moda, New Yourker, Dania, Linda, Clarks, Hoogl, Ed Hardy, Collection, Elche, Emonty Women, Apriori, PTA, Denim Dream, Sandro Ferrone, TrendExpress, Vive Maria, Neri Karra, Kreicis, NS King.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!