ASV prezidenta amata kandidāta Baraka Obamas dzīvesbiedre Mišele Obama, Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī sieva un bijusī modele Karla Bruni, kā arī modele un miljardiera Donalda Trampa meita Ivanka Trampa ieņem pirmās vietas žurnāla "Vanity Fair" 69. gadskārtējā vislabāk ģērbto slavenību sarakstā.

Mišela Obama un Ivanka Trampa žurnāla „Vanity Fair" reitingā iekļuva arī pērn. Sarakstā iekļuvusi arī Lielbritānijas prinča Viljama līgava Keita Midltone, filmas „Sekss un Lielpilsēta" zvaigzne Sāra Džesika Pārkere, aktrise Tilda Svintone un Beļģijas kroņprincese Matilde.Vīriešu konkurencē saraksta augšgalā ir aktieris Daniels Kreigs, reperis Kenje Vests un futbolists Deivids Bekhems. Vēl sarakstā iekļauts arī modes dizaineris Karls Lagerfelds un kino režisors Džūljens Šnābels.

Šī gada sarakstā iekļauto pāru vidū labākie ir slavenais Holivudas pāris Breds Pits un Andželina Džolija. Saraksts ar 42 vislabāk ģērbtajām pasaules slavenībām publicēts "Vanity Fair" jaunākajā numurā, kas iznāks septembrī, bet šobrīd aplūkojams izdevuma mājas lapā internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!