Lasītājas jautājums: Labdien! Mani jau kādu laiku moka kāds jautājums. Man ir 22 gadi, aktīvi nodarbojos ar sporta dejām. Katru vakaru dodos uz treniņiem, kur pavadu 1,5 - 3 stundas. Taču problēma ir tāda, ka mani neapmierina mans vēders. Tas nav stingrs.

Nekad mūžā tā arī neesmu nēsājusi topiņu virs nabas, taču es ļoti to vēlētos. Cenšos nepārēsties un pakontrolēt ko ēdu, taču "nodabūt" vēderu nekādi neizdodas. Pēc treniņiem arī skrienu. Taču vēders kāds bijis. Visnepatīkamākais ir tas, ka šādi darbojoties, manas krūtis ir kļuvušas mazākas, kas man nebūt nepatīk. Laiks, lai nodarbotos trenažieru zālē man nav. Ko es varētu darīt lietas labā? Lieta ir tāda, ka pati esmu novājējusi, bet vēders paliek tāds, kāds bija.

Atbild Inete Auziņa, Latvijas Fitnesa Treneru un Instruktoru Profesionālās biedrības prezidente, fitnesa kluba “A + S” vadītāja:

Konsultējies ar fitnesa kluba “A+S” treneri Ralfu vai Kasparu. Viņiem ir savi noslēpumiņi, kā iegūt perfektu vēderu - īstu "veļas dēli". Jāizstrādā speciāla treniņprogramma. Nodarbībās trenažieru zālē, izpildot vingrojumu kompleksus, var palielināt krūšu muskulatūru, bet ne krūtis kā tādas. Tas, protams, dod vizuālu rezultātu.

Jautājumus un atbildes par fitnesu un veselību vari lasīt sadaļā “Dzīvo vesela” “Jautā ekspertam”. Ja nevari atrast atbildi uz sev interesējošo jautājumu mūsu arhīvā, nosūti savu jautājumu uz adresi sieviete@delfi.lv un gaidi speciālistu atbildi šajā sadaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!