Attiecībām ir sava maģija, tomēr tikpat lieliski ir pabūt arī vienai. Ja šķiet, ka šo laiku izbaudīt nespēj, tā jau tev bijis gana vai apkārtējo neapzinātais spiediens tev liek mesties randiņu virpulī, apstājies un uz brīdi padomā! Iedvesmojoties no "Power of Positivity" ekspertiem, piedāvājam vienkāršus atgādinājumus, kas būtu jādzird un jāizprot ikvienai brīvai sievietei.

Iemācies būt attiecībās ar sevi. Protams, romantiskā partnerība ir patīkama. Būt mīlētam un sajust otra gādību – to izjust daudziem ir īpaši svarīgi. Tomēr, godīgi sakot, tikai tu sevi pazīsti līdz mielēm, kā arī tikai tu zini, ko tev vajag un ko esi pelnījusi. Dažreiz arī tāpat ir labi, jo neviens tevi neizpratīs labāk, kā tu pati. Izbaudi arī savu kompāniju!

Kā tu izturēsies pret sevi, tā to darīs arī citi. Neraugoties uz to, vai tās ir ģimeniskas, romantiskas vai vienkārši draudzīgas, attiecības ar citiem neveidosies raiti, ja vispirms nebūsi mierā pati ar sevi. Tev pret sevi jāizturas tā, kā tu gribētu, lai pret tevi izturas citi. Viņi tavam piemēram sekos!

Izbaudi šo laiku! Dodies uz randiņiem, satiec jaunus cilvēkus vai vienkārši jūties labi, dodoties viena pati uz restorānu, kino vai jebkur citur. Abos gadījumos tev nav jāuztraucas par to, ko domā citi. Šis laiks ir skaists, vienkārši jāmāk to saskatīt.

Ceļo! Nauda, pienākumi un dzīve var stāties pretī tuvāku un tālāku vietu apskatīšanai. Bet, ja tev ir rocība, meties piedzīvojumos! Ne vienmēr vajadzīgi miljoni, lai gūtu fantastiskas emocijas. Lai arī pasaules izpētīšana ir arī iespējama tad, kad būs ģimene, skaidrs, ka tad būs vairāk pienākumu un daudz vairāk "bet", runājot par konkrēto plānu.

Foto: Shutterstock

Novērtē savas draudzenes. Īstas draudzenes tev būs plecu pie pleca jebkurā situācijā, kad vien tev viņas vajadzēs. Tā ir tava atbalsta sistēma, novērtē to! Turklāt uzskatīt viņas par savām konkurentēm absolūti nevajadzētu. Sievietes, ar kurām tev ir patiesa draudzība, tevi nepievils.

Nesteidzies tikai tāpēc, ka baidies palikt viena. Daudzi steidz uzsākt attiecībās tikai tāpēc, ka baidās palikt vieni. Tomēr šīs bailes vajadzētu pārvarēt un saprast, ka būt vienam – tas nav nemaz tik biedējoši. Kad spēsi sadzīvot tikai ar sevi, tu pavisam citādi skatīsies uz apkārtējo pasauli un mīlestības meklējumiem. Neļauj bailēm kontrolēt savu dzīvi!

Arī žurnāla "Ieva" redaktore Gundega Bičevska reiz teikusi: "Ir tāds viens teiciens, bet nezinu, kurš ir autors: "Domāsim, kā iekopt savu dārzu un taureņi paši atlidos". Es domāju, ka tā ir tā atbilde – ja tu pievērsies sev un domām par, tēlainā izteiksmē, savu dārzu, tad ne tikai puiši sāk ap tevi spietot, bet vispār arī labi notikumi sāk veidoties ap tevi."

Foto: Shutterstock

Tev nevajag kuru katru, tev vajag "īsto". Ja tu esi pavadījusi pietiekoši daudz laika sava potenciālā sirdsāķīša lūkošanā, nebeidzamie meklējumi un neskaitāmās vilšanās var likt rokām nolaisties un zaudēt cerības par sava sapņu prinča atrašanu. Tā rezultātā, savukārt, tu vari samierināties teju ar pirmo, ar kuru ir puslīdz labi. Tomēr tev vajadzētu būt godīgai pret sevi un apjaust, cik svarīgi ir nesamierināties ar kuru katru, bet gan sastapt savu īsto. Koncentrējies uz to, ko patiesi vēlies!

Runājot par "īstā" atrašanu, modes mākslinieks Bruno Birmanis reiz dalījās kādā skaistā atziņā: "Meklēt neko nevajag. Meklēt var sēnes, pareizā izmēra apģērbu, bet partneris atnāk – tikai jābūt gatavam viņu ieraudzīt."

Visam savs laiks! Atceries, ka nekas nav jāsasteidz tikai tāpēc, ka apkārt visi viens otru atrod un precas. Ja būsi ieinteresēta, gan nāks arī tavs laiks. Nav konkrēta vecuma, kurā būtu jāsāk uzskatīt, ka esi "norakstīta". Varbūt tava lielā mīla atnāks tad, kad to nemaz negaidīsi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!