Jebkuram vīrietim prātā ir sievietes ideāls – gan rakstura, gan izskata ziņā, kādu vēlētos redzēt pie saviem sāniem. Sarunu šovā "Starp mums runājot" kultūrists Aivars Visockis atzīstas, ka viņam patīk apetītlīgas sievietes. Viņš ir pret to, ka sievietes "pārkačājas" par daudz.

Visockis uzskata - lai sieviete iegūtu "apetītlīgas formas", viņai pareizi jātrenējas. "Jebkurā gadījumā sievietei būs lielāks tauku slānītis nekā vīrietim, un normāla sieviete ir sulīgāka." Viņš uzsver, ka tā vairs nav sieviete, kas sevi "pāržāvē kā izkaltušu divriteni".

Viņš uzskata, ka sievietei ir jāsmaržo pēc veselības. "Es pieļauju, ka citas meitenes varbūt grēko, lieto kaut ko aizliegtu, lai izskatītos efektīvāk. Viņas jau pārvēršas par maziem vīriešiem, nelieliem mutantiņiem. Es esmu kategoriski pret to.

Ļoti daudzas meitenes atnāk pie manis un saka, ka vajadzētu nomest piecus, sešus kilogramus. Pirmkārt, nevajag lietot terminu "nomest svaru", bet "sakārtot ķermeni." Vienalga, vai plus trīs vai mīnus seši kilogrami. Pamata kritērijs ir nevis svari, bet spogulis, kā tu izskaties."

Uz jautājumu, kādus vingrojumus tuvākajā mēnesī vajadzētu taisīt, lai, piemēram, aktuālajā peldsezonā, jūlijā izskatītos labi, Visockis atbild sekojoši. "Šis mēnesis būtu pirmais solis, lai uz nākošo vasaru varētu sevi sakārtot." Viņš piekrīt, ka jebkurš vingrinājums kaut ko dod, taču uzsver, ka ir vajadzīgs kvalitatīvs darbs, nevis vājprātīgs apjoms.

"Ir pareizi jāstrādā, jātrenējas, jāēd," saka Visockis. Viņš stāsta, ka "ēd kā ķīnietis" – pa mazām porcijām, tik, cik var paņemt vienā saujā. "Kuplāki cilvēki, kas atnāk ar lieko svaru, saka, ka viņi ēd vienreiz vai divreiz dienā. Tā ir katastrofa, jo viņi parasti ēd vakaros."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!