Lai arī Aivis un Lelde Ceriņi, kas maijā mija gredzenus, tiek dēvēti par vienu no saskanīgākajiem pāriem šovbiznesā, arī viņi neizbēg no katrās attiecībās sastopamām emocijām, piemēram, greizsirdības. Tieši par šo jautājumu raidījumā "Starp mums runājot" stāstīja Aivis Ceriņš.

"Es neesmu baigais kontrolfrīks (no angļu valodas vārda "controlfreak", ko lieto, lai aprakstītu pārlieku kontrolējošu personu), bet es esmu greizsirdīgs," atzīst Ceriņš, piebilstot, ka patiesībā ir "diezgan" greizsirdīgs.

Savas emocijas viņš neslēpj, parasti tās ir redzamas. "Es parasti izrādu tam, kas tur cenšas kaut ko darīt, jo es pēc dabas neesmu agresīvs, man ļoti nepatīk kauties. Bet ir reizēm tā, ka džeki ir par daudz ieņēmuši un grib darīt to, ko viņiem nevajadzētu darīt." Šādās reizēs, lai aizstāvētu savu mīļoto no nepatīkamiem un neadekvātiem uzmanības apliecinājumiem, viņš varot pielietot arī spēku.

"Man tiešām ir bijis tā," par dūru vicināšanu teic Ceriņš, paskaidrojot, ka vispirms nepatīkamas situācijas cenšas risināt, problēmu izrunājot. Vīriešiem, kas aizskar viņa mīļoto, Ceriņš paskaidro, ka ir sievietes partneris un novēl veiksmīgu vakaru, tomēr ne vienmēr notiek tik gludi, kā gribētos. Reizēm vīrietis nomierinās, bet pēc neilga laika atgriežas: "Un tad otrreiz es vairs nerunāju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!