Cilvēkiem ir jāprecas, ja viņi to vēlas un ir pārliecināti, ka blakus ir īstais cilvēks, tā raidījumā "Starp mums runājot" stāsta dziedātājs Mārtiņš Ruskis. Viņš norāda, ka laulība nesagriež dzīvi pilnīgi otrādi, bet sniedz stabilitātes un sakārtotības sajūtu.

"Tāpēc, ka ļoti vēlas to, tāpēc tas ir jādara," uz jautājumu, par to, kāpēc nepieciešams iestūrēt laulības ostā, atbild Ruskis, "ja tu jūti, ka tas cilvēks ir tavs, tev ar viņu kopā ir forši un tu jūti, ka jums kopā viss dzīvē iet uz augšu un ka līdz ar tā cilvēka ienākšanu tavā dzīvē tev nav iestājies anormāls pagrimums, tad tas principā ir tavējais."

Mūziķis stāsta, ka pēc laulībām nekas būtiski nav mainījies, ja neskaita to, kā viņš kontrolē savas emocijas un domā par savu mīļoto: "Kaut kādā emociju uzplūdā tu saproti – tā taču ir tava sieva, tā nav kura katra sieviete. Viņa ir tava dieviete, un tev viņa ir jāmīl. Pēc tām 10 minūtēm, kad tu jau būsi nomierinājies, tad atkal jāturpina viņu tikpat stipri mīlēt, cik pirms tā strīda." Pēc kāzām Ruskis ieguvis lielāku stabilitātes sajūtu un apziņu, ka privātā dzīve ir sakārtota. Laulība, protams, tiek attīstīta un kopta, bet vairs nav jādomā par nepārtrauktu otra cilvēka meklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!