Tas, ka cilvēks ir populārs un saņem daudz uzmanības, nebūt nenozīmē, ka viņam izdosies izveidot laimīgas attiecības un dibināt ģimeni. Mūziķis Žoržs Siksna raidījumā "Starp mums personīgi" norāda, ka loti daudz ir atkarīgs no cilvēka nodarbošanās. Piemēram, mūziķiem darba ikdiena traucē veidot attiecības.

Jautāts par to, kāpēc Siksna, neskatoties uz sieviešu uzmanību, nav ģimenes cilvēks, mūziķis norāda, ka tas ir saistīts ar darbu. “Šī profesija laikam ir tāda, kas neļauj pilnīgi… Tad otram cilvēkam blakus ir jābūt ļoti saprotošam,” skaidro mūziķis. Viņš gan norāda, ka pastāv arī piemēri, kur mūziķim izdodas izveidot ģimeni.

Siksna norāda, ka ilgākās attiecības viņam bijušas vairāku gadu desmitu garumā. Tās izirušas tikai pirms pāris gadiem. “Viņa tiešām bija spējīga tos 30 gadus izturēt,” teic Siksna. Viņš pieļauj, ka greizsirdība pret darbu var kaitēt attiecībām arī tad, ja pāris pavadījis kopā vairākus gadu desmitus.

Pašlaik Siksna tiekoties ar sievieti, kas par viņu ir 22 gadus jaunāka. Mūziķis norāda, ka vecumu atšķirību nejūtot. Viņš arī piebilst, ka ikdienā bieži strādā ar cilvēkiem, kas ir jaunāki par viņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!