Foto: LETA

Pēc 18 kopā pavadītiem gadiem turpmāk šķirtus ceļus ies dziedātāja Ance Krauze un uzņēmējs Valdis Siliņš, šonedēļ raksta dzīvesstila izdevums "Kas Jauns". Krauze ar Siliņu 11 gadus bija oficiāli precējušies, laulībā piedzimušas trīs meitas.

Žurnāls atgādina, ka laulības gredzens no Krauzes pirksta bija pazudis jau pērn, bet toreiz māksliniece noliedza, ka kopdzīvē ar vīru būtu kādas problēmas. Tagad viņa nolēmusi vēsti par laulības krahu vairs necensties slēpt, jo "agri vai vēlu tā nonāks publiskajā apritē".

Dziedātāja nav gatava padziļināti informēt par laulības beigu iemesliem, taču atklāj, ka lēmums par šķiršanos arī pašai bijis pēkšņs un negaidīts.

Patlaban rit laulības šķiršanas process, viņa atklāj. Meitām neesot viegli šo laiku pārdzīvot.

Ance Krauze Latvijas šovbiznesā parādījās pirms 25 gadiem, viņa uzstājās ar lieliem panākumiem un bija, piemēram, Maestro Raimonda Paula lolota un mīļota. Taču vēlāk Krauze izvēlējās klusu ģimenes dzīvi un lielo skatuvi pameta, lai audzinātu savas talantīgās meitas. Arī tagad Krauze uzstājas reti, tikai ļoti īpašos gadījumos.

Krauzes dzīves izvēles bija temats arī "Delfi" raidījumā "Par TO pašu", kurā viesojās karjeras lēdija Ilze Auzere un politiķis Imants Parādnieks. Studijā abi sastrīdējās, vai tiešām Krauze upurējusi karjeru par labu ģimenei. Raidījums noskatāms "Delfi" satura abonentiem šeit.

Pilns raksts lasāms 23. aprīļa žurnālā "Kas Jauns"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!