Festivāla "Liepājas dzintars 2001" laureāti un "Radio SWH" klausītāju balvas ieguvēji, grupa "R.A.P." plāno sniegt bezmaksas koncertu dzimtajā pilsētā Kuldīgā, Pārventas estrādē. Kā aģentūru LETA informēja grupas solists Artis Dvarionas, ar šo uzstāšanos "R.A.P." prezentēs savu nesen klajā nākušo albūmu "Feel?", kā arī atzīmēs festivālā "Liepājas dzintars" gūtos panākumus.
Bezmaksas koncerts notiks 24.augustā, plkst.21 speciāli šim pasākumam uzstādītajā slēgtajā teltī. Kā īpašie viesi koncertā dalību ņems grupa "Quarks" un Gustavo ("Fact"), kā arī DJ Intars Vēbers no "Radio KNZ".

Pašlaik radiostacijām tiek nodots grupas jaunais, otrais radiosingls no albuma "Feel?", kura nosaukums ir "King Grimwald". Savukārt, "R.A.P." pirmais radiosingls "Swallow My Head" turpina gūt panākumus Latvijas radiostaciju topos. "Radio SWH" Top 40 tabulā tas atrodas jau 13 nedēļas, bet "Radio KNZ" topā dziesma "Swallow My Head" pirmajā vietā bija četras nedēļas pēc kārtas.

LETA jau ziņoja, ka grupas "R.A.P." jaunais studijas albūms "Feel?" klajā tika laists šā gada jūnijā, izdevējkompānijas "Sound DiVision" paspārnē. Visu divpadsmit albumā iekļauto dziesmu fragmentus ir iespēja noklausīties grupas oficiālajā interneta mājas lapā "www.rap.lv".

Dvarionas norādīja, ka jau rudenī "R.A.P." plāno albumu popularizēt ar koncerttūri pa Latvijas klubiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!