Foto: Mango

Svētdien LNT uzsāka jaunā talantu šova O!Kartes akadēmija demonstrēšanu, un daudzus televīzijas skatītājus pārsteidza Dagmāras Legantes (attēlā), kura televīzijas ekrānos atgriezusies pēc divu gadu ilgas pauzes, uzkrītoši slaidais augums.

Pēdējo reizi Legante televīzijas ekrānos bija redzama pirms diviem gadiem, kad viņa kopā ar dejotāju Oļegu Kuzņecovu piedalījās TV3 šova Dejo ar zvaigzni otrajā sezonā, bet kopš 2008. gada marta vidū viņa no šova tika izbalsota, pievilcīgā sieviete no televīzijas ekrāniem pazuda un vēl pavisam nesen pieļāva, ka šajā lauciņā arī neatgriezīsies.

Tomēr LNT jaunā talantu šova veidotāju izteiktais piedāvājums Legantei, acīmredzot, licies gana interesants, un viņa kopā ar dziedātāju Normundu Rutuli līdz pat 16. maijam ik nedēļu svētdienu vakaros vadīs "akadēmijas" audzēkņu atskaites koncertus.

Jau šova atklāšanas koncertā daudzi tā skatītāji gan klātienē, gan pie televizora ekrāniem ievēroja, ka kopš dalības deju šovā 32 gadus vecā sieviete kļuvusi pārsteidzoši tieva, un pati Legante žurnālam Kas Jauns atklājusi, ka divu gadu laikā viņa atbrīvojusies no 12 kilogramiem.

"Salīdzinot ar iepriekšējā šova laiku, esmu zaudējusi apmēram 12 kilogramu un tagad izskatos tā, kā apmēram 19 gadu vecumā," atzinusi Legante un paskaidrojusi, ka šīm izskata pārvērtībām ar drakoniskām diētām neesot nekāda sakara.

"Visticamāk, tas varētu būt vielmaiņas uzlabošanās nopelns," pieļāvusi Legante, kura sevi īpaši neierobežojot, tomēr šādus tādus veselīga dzīvesveida noteikumus ievērojot - cenšas nepārēsties pirms gulētiešanas un vakariņās izvēlēties vieglas uzkodas, kā arī apmeklē sporta klubu un, kad to ļauj laika apstākļi, skrien krosiņu.

Fotogalerijā: Dagmāra Legante 2008. gadā šovā Dejo ar zvaigzni 2 un šogad, vadot LNT talantu šovu O!Kartes akadēmija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!