Foto: Publicitātes foto

"Toyota" ir vieglo auto un mazo komercauto zīmols ar vislabākajiem pārdošanas rādītājiem Latvijā. Pašlaik Latvijā darbojas pieci autorizēti "Toyota" tirdzniecības centri (trīs Rīgas reģionā, viens Ventspilī un viens Jēkabpilī), kas nodrošina pilnu pakalpojumu klāstu – no jaunu un "Toyota Approved" lietotu automobiļu tirdzniecības, līdz servisam un "Toyota" oriģinālo detaļu un piederumu pārdošanai.

"Amserv Liepāja" ir kļuvusi par autorizēto "Toyota" tirdzniecības pārstāvi Liepājā, un būs pirmais mazumtirdzniecības centrs Latvijā, kas ieviesīs jauno "Toyota" mazumtirdzniecības koncepciju.

"Mums ir patiesi veiksmīga un ilgstoša sadarbība ar SIA "Amserv Motors Rīgā", un esam priecīgi deleģēt jaunas funkcijas "Amserv Liepāja", kā rezultātā uzņēmums no autorizēta "Toyota" servisa kļūs par autorizētu "Toyota" tirdzniecības pārstāvi, kas nodrošinās pilnvērtīgus un ērtus pakalpojumus Liepājas iedzīvotājiem un reģionā strādājošajiem uzņēmumiem un organizācijām," saka "Toyota Baltic AS" prezidents Mika Elojervi.

"Priecājamies par sava "Toyota" biznesa paplašināšanu līdz jaunu un lietotu automobiļu pārdošanai reģiona iedzīvotājiem, jo īpaši liepājniekiem. Mēs intensīvi strādājam, lai pēc iespējas ātrāk pabeigtu būvdarbus, un aicināsim visus ciemos, kad būsim gatavi vērt jaunā "Toyota" mazumtirdzniecības koncepcijas salona durvis," saka "Amserv Liepāja" tirdzniecības centra vadītājs Nauris Eglītis.

"Amserv Liepāja" piedāvās pilnu elektrificēto auto klāstu (hibrīdauto, "plug-in" hibrīdus, elektroauto un ar ūdeņraža degvielas elementiem darbināmus transportlīdzekļus). Komercklientu rīcībā savukārt būs viss "Toyota Professional" produktu klāsts, bet lietotu auto pircējiem "Amserv Liepāja" būs autorizēts piedāvāt augstākās kvalitātes "Toyota Approved" lietotās automašīnas ar labāko garantiju un tehniskās palīdzības nodrošinājumu.

"Amserv Liepāja" durvis vērs gada otrajā ceturksnī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!