Foto: Mango
Populārā krievu dziedātāja Alla Pugačova, kura aprīlī svinēs 60 gadu jubileju, paziņojusi par koncertdarbības pārtraukšanu. Ceturtdienas preses konferencē māksliniece paziņojusi, ka skatuvi pametīs, līdzko būs pabeigta turneja pa Krieviju un NVS valstīm.

"Es nebučošu skatuvi uz atvadām, vienkārši kā dziedātāja pārtraukšu savu koncertdarbību," paziņojusi Pugačova.

Dziedātāja arī nosaukusi divus galvenos aiziešanas iemeslus: "Pirmais - mana sirds un veselība vairs neļauj ar kuģiem un lidmašīnām braukāt šurpu turpu, otrais - pēc virknes operāciju, ko man nācies pārciest, balss, protams, ir "nosēdusies" un vairs nespēj izpaust tās jūtas un intonācijas, kuras es vēlētos."

Runājot par saviem nākotnes plāniem, Pugačova žurnālistiem pastāstījusi, ka nesēdēs, rokas klēpī salikusi. "Alla Pugačova kā dziedātāja aizies no skatuves, bet sāksies citas Allas Pugačovas laiks, kurai ir darbība radio Alla, teātrī, kino un izdevniecībās".

Aprīlī Maskavā notiks vieni no pēdējiem Pugačovas koncertiem ar nosaukumu Sapņi par mīlestību. 15. aprīlī - dziedātājas 60. dzimšanas dienā - Lužņikos notiks vēl viens vērienīgs koncerts, iespējams, pēdējais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!