Foto: LETA
Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa pēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) lūguma trešdien nolēma apcietināt Rīgas domes Dzīvokļu pārvaldes kukuļošanas lietā aizturēto ilggadējo pārvaldes vadītāju Āriju Stabiņu, portāls "Delfi" uzzināja tiesā.

Stabiņas advokāte Līga Cīrule trešdien žurnālistiem apliecināja, ka tiesa apmierināja KNAB lūgumu un Stabiņu apcietināja.

Komentārus par notikušo tiesā advokāte žurnālistiem nesniedza, sakot, ka jautājumi jāuzdod procesa virzītājam KNAB. Savukārt korupcijas apkarotāju pārstāvis Andris Vitenburgs sarunā ar portālu "Delfi" norādīja - pagaidām KNAB neatklās, par ko tieši aizdomās tur trešdien tiesā apcietināto. Kad tiks pieņemti lēmumi attiecībā uz visām personām šinī lietā, tad KNAB nāks klajā ar paziņojumu, sacīja Vitenburgs, neprecizējot, par cik personām ir runa.

Stabiņa tiesu KNAB darbinieku pavadībā pameta klusējot, uz žurnālistu jautājumiem neatbildot.

Jau vēstīts, ka KNAB pirmdien vakarā veica kratīšanu Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Dzīvokļu pārvaldē. Kratīšana notikusi Dzīvokļu pārvaldes ilggadējās vadītājas Ārijas Stabiņas kabinetā.


Otrdien KNAB apliecināja, ka par iespējamām koruptīvām darbībām Rīgas domē ir sākts kriminālprocess un aizturētas vairākas personas. Pagaidām gan plašāku informāciju KNAB nesniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!