Foto: RIA Novosti/Scanpix

Uzvaru UEFA Čempionu līgas futbolā apakšgrupu turnīra otrās kārtas spēlē otrdien izcīnīja Skotijas komanda Glāzgovas "Celtic", kas G grupas cīņā ar rezultātu 3:2 (1:1) izbraukumā pieveica Krievijas klubu Maskavas "Spartak".

Rezultātu mača 12.minūtē atklāja "Celtic" komanda, kad precīzi sita Gerijs Hūpers, bet četras minūtes pirms pirmā puslaika beigām neizšķirtu panāca nigērietis Emanuels Emenike. Septiņas minūtes vēlāk Emenike bija precīzs vēlreiz un mājiniekus izvirzīja vadībā, bet 71.minūtē "Spartak" komandas aizsargs Dmitrijs Kombarovs bumbu sita savos vārtos un rezultāts atkal kļuva neizšķirts 2:2.

Uzvaru "Celtic" futbolisti izrāva vien pašās spēles beigās, kad precīzi sita Grieķijas izlases uzbrucējs Giorgs Samars.

Otrajā G apakšgrupas otrās kārtas spēlē otrdien Portugāles komanda Lisabonas "Benfica" savā laukumā spēkosies ar Spānijas vareno klubu "Barcelona".

Kā ziņots, G apakšgrupas pirmās kārtas spēlēs "Barcelona" savā laukumā ar 3:2 pieveica "Spartak", bet "Celtic" savu skatītāju priekšā cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 ar "Benfica" futbolistiem.

Pēc divu apļu aizvadīšanas katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļūs turnīra astotdaļfinālā, bet trešajā vietā palikušās komandas sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā.

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas fināls plānots 2013.gada 25.maijā Vemblija stadionā Londonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!