Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jekaterinburgas ”Avtomobiļist” vārtsargs, bijušais Rīgas ”Dinamo” spēlētājs Kriss Holts piektdien tomēr ieradīsies Latvijā, lai aizvadītu maču pret savu bijušo klubu, vēsta Krievijas masu mediji.

Trešdien ”Avtomobiļist” hokejisti no Doņeckas, kur aizvadīja maču pret ”Donbass”, ieradās Maskavā uz spēli pret ”Spartak”. Tomēr lidostā Holtu, kā arī slovāku leģionārus Broņislavu Mezeju un Rastislavu Špirko neielaida Krievijā, jo viņiem radušās problēmas ar vīzām. Kā skaidroja ”Avtomobiļist” direktors Andrejs Hazovs, hokejistiem vīzas derīgas bijušas līdz gadu mijai, taču robežsargi sportistus nav ielaiduši Maskavā.

Pēc vairāku stundu skaidrošanās visi trīs esot devušies uz Prāgu, kur nokārtotas jaunas vīzas.

Lai gan sākotnēji internetā parādījās informācija, ka visi trīs nespēlēšot pret Rīgas ”Dinamo”, tomēr tagad Hazovs apstiprinājis, ka sportisti ieradīsies Latvijā.

Rīgas ”Dinamo” un ”Avtomobiļist” šobrīd ir līgas vājākās komandas. Pastarīšu duelis piektdien risināsies Liepājā, jo ”Arēna Rīga” tiek sagatavota sestdien paredzētajam frīstaila motokrosa sacensībām Latvijas ”Grand Prix”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!