Foto: Publicitātes foto

Lai gan izskanējis, ka valsts kontroliera amatam vērtē divas kandidatūras - Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ilzi Pētersoni-Godmani un Valsts kancelejas direktori Elitu Dreimani, pēdējā no kandidātēm piedāvājumu vērtēs tikai pēc saņemšanas.

Dreimane uzsver, ka nav uzrunāta par iespēju kandidēt uz šo amatu, tomēr viņas kā iespējamās kandidatūras nosaukšanu uztver kā pagodinājumu, sacīja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja Laine Kučinska.

"Augstu vērtēju valsts kontrolieres Ingūnas Sudrabas darbību un uzskatu, ka nākamajam iestādes vadītājam ir jāturpina pašreizējais darbības virziens," saka Dreimane.

Valsts kancelejas vadītāja skaidro, ka ir sākusi un arī turpinās nozīmīgas iniciatīvas, lai ieviestu pārmaiņas valsts pārvaldes cilvēkresursu politikā, birokrātijas mazināšanā, kā arī atklātas, aktīvas un modernas komunikācijas veicināšanā.

"Arī nākotnē redzu vietu savam ieguldījumam valsts pārvaldes un sabiedrības sadarbības stiprināšanā," atzīst Dreimane.

Pašreizējai valsts kontrolierei Sudrabai amata pilnvaru termiņš beigsies nākamā gada janvārī. Viņa šajā amatā ir kopš 2004.gada decembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!