Foto: PantherMedia/Scanpix
Audzināšana, stereotipi, partneres nostāja vai paša uzskati nereti liedz vīrietim īstenot dzīvē kādu no savām seksuālajām fantāzijām, bet tās tomēr der zināt. Kaut vai tāpēc, ka tev, iespējams, tā liksies gluži pieņemama, un tad lieli ieguvēji būsiet jūs abi.

Pat ja tava vīrieša sapnis nav iekļauts žurnāla "Men's Health" sastādītajā topā, tas var būt pamats sarunai par jūsu vēlmēm.

Partneres ‘aizdošana’ citam vīrietim


Foto: PantherMedia/Scanpix

Kā atzīst psihologi, šai fantāzijai var būt samērā atšķirīgi iemesli. Daļa vīriešu, kas fantazē par šādu situāciju, vienkārši labprāt iepriecinātu sievieti veidos, kādi, vismaz vienā un tai pašā laikā, nav iespējami tikai ar vienu partneri.

Citus uzbudina šādas rīcības pazemojošais aspekts attiecībā uz viņiem pašiem. Vēl citus satrauc doma par sievietes pakļaušanos jebkādai viņu prasībai, arī seksam ar citu vīrieti.

Visas pieminētās iztēles rotaļas kopumā padara dalīšanos partnerē par vienu no vīriešu iecienītākajām seksuālajām fantāzijām.

Sekss citu klātbūtnē


Foto: PantherMedia/Scanpix

Šī fantāzija ir tabu tēmas un citu iesaistīšanās apvienojums. Aizliegtais auglis vienmēr šķiet vilinošs, jo īpaši attiecībā uz seksu.

Ja tevi vēro nododamies mīlas priekiem, citiem ir iespēja novērtēt, cik gan varens tēviņš tu esi! Tas, protams, izklausās visnotaļ dzīvnieciski, bet seksā mēs visi kļūstam mazliet dzīvnieki, ja arī ne tiešā šī vārda nozīmē.

Baudai iegūt augstu novērtējumu tēviņa rangā pievienojas sabiedrības uzliktais ierobežojums, kas paredz, ka gultas prieki nav paredzēti citu acīm.

Vecuma atšķirības


Foto: PantherMedia/Scanpix

Reizēm tas ir vienkārši gaumes jautājums, reizēm - vēlēšanās pamēģināt kaut ko jaunu. Tā var būt arī nostaļģijas izpausme.

Jebkurā gadījumā vīrieši bieži fantazē par sievietēm, kuras vecuma ziņā ļoti atšķiras no viņiem pašiem.

Astoņpadsmitgadīgi puiši sapņo par Balzaka vecuma sievietēm, bet 58 gadus veci vīri labprāt gultā redzētu astoņpadsmitgadīgu meiteni.

Šīs fantāzijas skaidrojumam varētu sarakstīt veselu disertāciju, bet labā ziņa jebkurā gadījuma ir tā, ka šādas vēlmes ievērojami paplašina arī sieviešu iespējas atrast vispiemērotāko partneri un piepildīt savus slēptos sapņus.

Arī kunilings ir fantāzija!


Foto: PantherMedia/Scanpix

Runājot par konkrētām seksuālām darbībām, daudzu vīriešu sapnis - turklāt, kā uzsver speciālisti, daudzu nepiepildīts sapnis - ir sniegt sievietei orālu baudu.

Vīrieti uzbudina gan doma par sievietes iepriecināšanu, gan īpašās garšas un taustes sajūtas šajā laikā.

Šī noteikti pieder pie fantāzijām, kuras daudziem var šķist kā pāra intīmās dzīves normāla sastāvdaļa, bet skaitļi nepielūdzami apgalvo, ka daļai sieviešu ieaudzinātās kauna jūtas par seksu un savu ķermeni to strikti aizliedz.

Orālais un anālais sekss


Foto: Shutterstock

Ja kunilings ir populāra fantāzija, tad sievietes sniegts orālais sekss vai piekrišana anālajam seksam ir vēl iz­platītākas vīriešu fantāzijas, īpaši, ja viņiem dzīvē tās vēl nekad nav izdevies realizēt.

Kā vairumā fantāziju, ierosinošais faktors ir atšķirība no "parasta" seksa, kā arī tabu aspekts.

Ja mūsdienu pasaulē varbūt tikai ļoti jaunu vai izcili aizspriedumainu sievieti apturēs lūgums pēc orālā seksa vai doma, ka viņa pati varētu uzņemties iniciatīvu, situācija ar anālo seksu dažādu, arī objektīvu, iemeslu dēļ bieži var palikt fantāzijas līmenī, ja vīrieša partnerei tas šķiet nepieņemams.

Medmāsiņa vai nikna biznesmene


Foto: PantherMedia/Scanpix

Dažādiem vīriešiem seksuāli ierosinoši var būt visai atšķirīgi ietērpi - daudz apspēlētais medmāsiņas tēls, ādas korsetes vai pat biznesa lēdijas stingrais kostīms.

Secinājums: vīriešus mazāk interesē augstā mode, bet vairāk - sievietes radītais tēls un tā sniegtais vēstījums. Pat smalkākais dizaina zīmola darinājums var vīrieti atstāt vienaldzīgu kā koka kluci, kamēr, tavuprāt, vulgārās tīkliņzeķes liks iedegties kaisles liesmās. Kā to uzzināt? Pamēģini!

Pludmalē, auto, lidmašīnā


Foto: PantherMedia/Scanpix

"Izvēlies vietas maiņu" tikpat labi varētu būt nekustamā īpašuma aģentu sauklis, bet daudziem vīriešiem tas ir fantāziju neatņemams elements.

Sekss tropiskā pludmalē, uz viņu automašīnas motora pārsega, saulainā parkā vai vienkārši uz galda - sekss neierastās vietās ir viena no vīriešus satraucošākajām fantāzijām. Turklāt tāda, kuras īstenošanai tikai jānopurina slinkuma putekļi un jāliek lietā maza drusciņa iztēles! Arī svētās tabu tēmas netiks skartas, ja vien neparastā vieta nebūs ļaužu pilns pilsētas laukums.

Vērot visu, kas kustas


Foto: PantherMedia/Scanpix

Visi eksperti (un paši vīrieši, protams) ir vienisprātis, ka vīrieši bauda ar redzi, un šī fantāzija to noteikti apliecina vēlreiz.

Vīrieši sapņo, ka varēs redzēt savu sievieti masturbējam vai kādu pārīti nodarbojamies ar seksu - tās ir lielas vīriešu grupas iecienītākās fantāzijas.

Iespējams, te nav nekā īpaši pārsteidzoša, ņemot vērā pornogrāfijas popularitāti. Tikai viens "bet" - cik daudzi no viņiem to izbaudījuši dzīvē?

Atlaist kontroles grožus


Foto: PantherMedia/Scanpix

Sabiedrībā, kur galvenā iniciatīva tiek gaidīta no vīrieša, ir itin dabiski, ka daudzi vīrieši sapņos redz ko gluži pretēju - to, kā viņi nodod kontroles grožus sievietes rokās.

Fantāziju loks šajā lomā ir ļoti plašs - daži sapņo slinki gulēt gultā, ļaujot sievietei padarīt visu darbu, kamēr citus uzbudina doma par to, kā sievietes viņus sasien un dažādos veidos izrāda savu dominanci.

Tāpat tiek uzskatīts, ka sekss ar pakļaušanās elementu ļauj vīriešiem līdzsvarot ikdienas spriedzi, kurā no viņiem tiek prasīta līdera pozīcija un pastāvīga lēmumu pieņemšana.

Dancis pa trim

Foto: PantherMedia/Scanpix

Izklausās kā klišeja, bet tā ir patiesība - vispopulārākā vīriešu fantāzija ir sekss ar vairākām sievietēm vienlaicīgi.

Praktiski ikviens heteroseksuāls vīrietis kaut reizi (vai biežāk - daudzas reizes) dzīvē ir pasapņojis par šādu iespējamību. Pat ja reālajā dzīvē viss tik labi neizdodas, šī ir praktiski nemirstīga fantāzija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!