Foto: Scanpix

"Pirelli" joprojām izmeklē iemeslus, kāpēc "Mercedes" F-1 komandas pilotam Lūisam Hamiltonam radās problēmām ar riepām Bahreinas "Grans Prix" laikā, vēsta ārzemju mediji.

Bahreinas "Grand Prix" laikā vairākiem pilotiem bija problēmas ar riepām, kas atkal atjaunoja runas par konkrēto "Pirelli" izstrādājumu kvalitāti un drošību.

Felipe Masa ("Ferrari") svētdienas sacīkstes laikā divreiz neparedzēti devās mainīt riepas, bet tam iemeslu bijusi vienkārša riepas pārsišana, kamēr Lūisa Hamiltona problēmas brīvo treniņu laikā, kad riepa saira gabalos, ir prasījušas nopietnāku izmeklēšanu, un to iemesls nav atklāts.

Iespējams, ka bojājumus ir izraisījis Hamiltona braukšanas stils apvienojumā ar Bahreinas trases īpatnībām un "Pirelli" riepu ātro nodilšanu.

"Gadījums ar Hamltona riepu ir kaut kas tāds, kas mums ir rūpīgāk jāizpēta, jo nav īsti skaidrs, kā tas notika," saka "Pirelli" F-1 nodaļas vadītājs Pols Hembrijs. "Mēs veiksim šīs riepas pilnu laboratorisku analīzi, kas vai nu apstiprinās mūsu sākotnējos pieņēmumus vai arī liks mums kaut ko iesākt un ieviest izmaiņas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!