Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ 20 gadu jubileju atzīmēja viena no deviņdesmito gadu populārākajām pašmāju muzikālajām apvienībām 100.debija, bet prieku par nozīmīgo notikumu grupas līderim Agrim Semēvicam (attēlā pa kreisi) aizēnojusi svinību vietas darbinieku attieksme.

Par dzimšanas dienas ballītes vietu Semēvics bija izvēlējies kempingu Leiputrija, bet, kā vēlāk atzina burziņa organizators, tā bijusi kļūdaina izvēle.

"Mani sagaidot, tika akcentēts, ka mums no šejienes ir jāpazūd maksimāli ātri, jo visiem kempinga darbiniekiem esot no rīta deju svētku mēģinājums," savā Facebook profilā sūkstījies mūziķis.

"Prom braucot, arī bija saķeršanās ar Leiputrijas darbiniekiem, jo mēs neesot savu vienīgo mašīnu ar skaņas aparatūru laicīgi izveduši ārpus teritorijas," notikumus atstāstījis Semēvics un norādījis, ka viņš nekad vairs šajā kempingā neatgriezīsies un arī saviem draugiem ieteiks atturēties no šīs vietas izvēles.

"Stulba vieta, kura māk sabojāt svētkus," rezumējis mūziķis, tomēr sarunā ar DELFI Izklaidi pauda gandarījumu, ka šādas svinības vispār notikušas, jo tas bijis iemesls satikties ar veciem draugiem un kolēģiem.

Protams, bijuši arī tādi, kuri objektīvu iemeslu dēļ uz ballīti nav varējuši ierasties. Svinības ikdienas skrējiena un aizņemtības dēļ neapmeklēja arī otrs grupas dalībnieks Modris Skaistkalns, bet pārējie viesi gremdējušies atmiņās par visiem klāt neesošajiem.

Neilgi pēc burziņa Skaistkalns medijiem izplatīja paziņojumu, ka grupas 100.debija darbība uzskatāma par oficiāli beigušos, bet Semēvics, komentējot šo paziņojumu, atzina, ka tas noticis jau sen.

"Manuprāt, grupa vairs nepastāv gandrīz 14 gadus. Pēdējais koncerts mums bija 1999.gada 30. jūlijā Ventspilī. Bet, ja tagad tas noticis oficiāli, tad oficiāli," atzinis Semēvics.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!