Foto: Shutterstock
Aknas krējuma – sīpolu mērcē. Kā radītas kārtīgām pusdienām vai vakariņām!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gsvaigas aknas (cūkas vai liellopa)2 sīpoli (lieli)200 mlskābs krējums pipari sāls pēc garšasmilti, apviļāšanai eļļa, cepšanai saujazaļumi

Sagatavošana

1

Aknas sagriež aptuveni centimetru biezās strēmelēs, apviļā miltos, liek uz sakarsētas pannas eļļa un apcep. Kad aknas nedaudz apcepušās, pievieno sagrieztus sīpolus un apcep.

2

Kad sīpoli palikuši caurspīdīgi, pievieno piparus, sāli, skābo krējumu un pasautē 7–9 minūtes.

3

Pasniedz ar maizi vai vārītiem griķiem un kapātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!