Foto: Shutterstock
Sātīgai maltītei sautētas sviesta pupiņas.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 kgsviesta pupiņas3 gab.ķiploka daiviņas3 gab.sīpoli150 gmajonēze150 gskābs krējums5 ĒKeļļa zaļumi sāls pipari

Sagatavošana

1

Pannā karstā eļļā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno svaigas vai sasaldētas sviesta pupiņas, sāli, piparus, daļu zaļumu.

2

Pa laikam apmaisot, sautē uz lēnas uguns.

3

Kad pupiņas gatavas, pievieno majonēzi un krējumu, atlikušos zaļumus, vēl pasautē apmēram 5 minūtes.

4

Pasniedz kā otro ēdienu vai karstos salātus pie gaļas ēdieniem.

*Sasaldētas sviesta pupiņas var likt tieši pannā, negaidot, kad tās atkusīs.

Iesūtīja: Zita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!