Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams našķis - "Skudru pūznis" ar kondensēto pienu.
20Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.bundžiņa kondensēta piena ar cukuru100 gsviests kakao2 gab.paciņas cepumi "Selga" vai "Mūsu Marka" (ja negatavo pats) pūdercukurs magones JA CEPUMUS CEP:1 gab.margarīna paciņa1 gab.ola0.25 glāzecukurs0.33 glāzesilts piens0.5 TKsoda4 glāzesmilti

Sagatavošana

1

Olu, cukuru, sodu, miltus, pienu, margarīnu samaisa un ieliek ledusskapī.

2

Pēc 1 stundas mīklu samaļ gaļas mašīnā caur rupjāko sietiņu, uz pannas drumstalas maisot apcep zeltaini brūnas. Masu salauž mazos gabaliņos.

3

Vārītu iebiezināto pienu sajauc ar sviestu, kakao un sadrupinātajiem cepumiem, uztaisa kaudzi.

4

Pārkaisa ar pūdercukuru, magonēm (magones var arī iemaisīt masā). Noliek vēsumā.

Iesūtīja: ezīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!