Amerikāņu autosportists Džefs Gordons sadarbībā ar "Pepsi MAX" izāzējis "Jalopnik" autožurnālistu Travisu Okulski, kurš ir visasākais kritiķis un patiesuma apšaubītājs oriģinālajai "Test Drive" reklāmai, kur Gordons izmuļķo kādu lietoto automobiļu tirgotāju, izvizinot viņu pārgalvīgā braukšanas stilā.

Šoreiz par upuri kļuva pats kritiķis un tika iznerrots līdzīgā manierē kā oriģinālajā reklāmā. Autosportists Gordons, tāpat kā pirmajā reklāmā, tika nogrimēts līdz nepazīšanai un ar taksometru piebrauca pie viensīcas, kur to bija izsaucis viņa kritiķis Okulskis.

Autožurnālists, neko nenojauzdams, tajā iekāpa un abi devās ceļā. Pēkšņi taksometram aizmugurē piebrauca policijas patruļa un pieprasīja apstāties. Tomēr par taksistu pārģērbies autosportists nevēlējās padoties un uzsāka bēgšanu. Autožurnālists bija pārbijies līdz nāvei un lūdzās viņu izlaist ārā, jo taksometram durvis no iekšpuses pašam atvērt neizdevās. Turklāt viņš ar kāju izspēra starpsienu, kas atdala vadītāju no pasažiera.

Tikai pakaļdzīšanās noslēgumā, kad Gordons iebrauca garāžā ar "Pepsi MAX" logotipiem, Okulskis atskārta, ka ir ticis izjokots un bija spiests atzīt, ka viss bijis kā pa īstam.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!