Kompānija "Dodge" pašlaik notiekošajā Ņujorkas autoizstādē prezentējusi atjaunināto "Charger" sedanu, kas ieguvis ne tikai modernizētu eksterjera dizainu "Dart" modeļa stilā, bet arī jaunu interjeru un astoņapakāpju automātisko pārnesumkārbu ikvienā modifikācijā.

Kā apgalvo autoražotājs, "Dodge Charger" modelim ir mainīti visi virsbūves paneļi. Tāpat tam ir jauni priekšējie un aizmugurējie lukturi, motora pārsegs, miglas lukturi ar diožu elementiem, kā arī citādas priekšējās durvis un jauna dizaina riteņu diski.

Atjauninātā "Dodge Charger" interjerā ir citāds stūresrats un mērinstrumentu panelis "Dart" modeļa stilā ar septiņu collu ekrānu. Savukārt multimediju sistēmai pieejams piecu vai 8,4 collu ekrāns ar piekļuvi internetam un viedtālruņa aplikāciju, kura ļaus, piemēram, atslēgt un aizslēgt durvis.

Tehniskā ziņā "Dodge Charger" palicis bez izmaiņām. Tas joprojām bāzes versijā tiks komplektēts ar 296 zirgspēku (353 Nm) 3,6 litru "Pentastar" saimes V6 motoru, kā arī 5,7 litru V8 "HEMI" agregātu, kas attīsta 377 ZS un 535 Nm. Autoražotājs pagaidām neprecizē šo modifikāciju dinamiskos raksturlielumus, vien norāda, ka jaudīgākā no tām līdz 100 km/h paātrināsies "aptuveni piecās sekundēs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!