Foto: Publicitātes attēli

Latvijā bāzētā kompānija "Dartz" publicējusi attēlus ar tās pārveidoto sešriteņu "Mercedes-Benz G63 AMG 6x6", kas izgatavots uzņēmuma jaunieviestajā "Drive Hard" sērijā ar "Red Russian" nosaukumu. Kompānijas pārstāvji norāda, ka šis sešriteņu apvidnieks ieturēts "krievu stilā".

"Dartz" šo "Mercedes-Benz G63 AMG 6x6" aprīkojis ar masīvu priekšējo buferi, kāds tiek izmantots arī bruņu transportam. Apvidus automobiļa salonā būs paklājiņi no baltās haizivs ādas, kamēr sēdekļi būs pārvilkti ar ekskluzīvu Itālijas kompānijas "Luxpel" ādu, kāda tiekot izmantota arī "Ferrari" un "Bentley" markas automobiļus. Vēl šim sešriteņu spēkratam būs "Bang & Olufsen" audio sistēma, "Vertu" tālrunis un pat beisbola nūja.

Vai "Dartz" paredzējis ko mainīt arī "Mercedes-Benz G63 AMG 6x6" tehnikā, pagaidām netiek aktlāts. Atgādinām, ka standarta modelis parīkots ar 544 ZS jaudīgu V8 biturbo benzīna motoru.

Iepriekš izsludinātajam "Drive Hard" sērijas apvidniekam, ko "Dartz" pārveidojis "Cougar 6x6 MRAP" bruņu transporta stilā, ir paredzēts motora jaudu palielināt līdz 1019 ZS.

"Dartz" paziņojis, ka pēc šī projekta uzņēmums plāno organizēt atsevišķu komandu "Mercedes-Benz" G-klases apvidus automobiļu pārveidošanā. Šī "Dartz" nodaļa izgatavos savas modifikācijas uz "GLA", "GLK", "GL" un klasiskā "G" modeļa bāzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!