Foto: Publicitātes foto

Japānas autoražotājam "Nissan" piederošās luksusa markas "Infiniti" nodaļa izstrādājusi savu modeli "ESQ" uz tirgū populārā "Nissan Juke" bāzes. Būtībā tas ir vien pārzīmolots jau pazīstamais automobilis.

Uz jaunā automobiļa radiatora dekoratīvā režģa ir nevis "Infiniti" emblēma, bet gan modeļa nosaukuma "ESQ" plāksnīte. Markas nosaukums eksterjerā redzams tikai uz bagāžnieka vāka, bet salonā "Infiniti" logotips ir uz stūresrata.

Tāpat no "Nissan Juke" šis luksusa markas modelis atšķiras ar vairākām hromētām detaļām eksterjerā, kā arī greznāku interjera apdari.

Lai arī "Infiniti" pagaidām neatklāj detalizētāku informāciju par "ESQ" tehniskajiem risinājumiem, zināms, ka tā izgatavota uz "Nissan Juke Nismo" modifikācijas bāzes. Tādējādi, visticamāk, arī "Infiniti EQS" būs aprīkots ar 200 zirgspēku jaudīgo 1,6 litru benzīna turbomotoru, pilnpiedziņas sistēmu un variatora transmisiju.

Atgādinām, ka šādā komplektācijā "Nissan Juke Nismo" no vietas līdz 100 km/h paātrinās 8,2 sekundēs, bet tā maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 200 km/h. Visticamāk, "Infiniti EQS" dinamiskie raksturlielumi būs tādi paši.

Plašākai sabiedrībai "Infiniti ESQ" pirmo reizi tiks parādīts 29. augustā kādā no Ķīnas autoizstādēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!