Kompānija "Ford", tuvojoties patērētājsabiedrībā populārajiem Helovīna svētkiem, publicējusi video, kur izāzējusi cilvēkus, kuri piekrituši izmēģināt viņu automobiļus un atļāvuši testa braucienu iemūžināt video. Viens nosacījums bija braukt caur noteiktu automazgātavu, kur rezultātā viņus sagaidīja kāds pārsteigums.

Iebraucot automazgātavā, tās darbinieks no "Ford" automobiļa vadītāja paņem naudu par pakalpojumu un izsaka savu neapmierinātību ar, viņaprāt, nelielo samaksu. Uzsākot spēkrata mazgāšanas procesu, birstes tiek ar spēku triektas pret auto logiem. Jau tad, vēl neko nenojaušošais pasažieris, kļūst tramīgs.

Tomēr īstās šausmu lietas sākas, kad automobilis nonāk automātiski rotējošo biršu zonā. Citkārt tumšā vide tiek izgaismota krāsainiem prožektoriem un no malu malām izlien īsti Helovīna mošķi. Protams, šādā vidē pasažieris nenojauš, ka tā ir tikai āzēšana, un krīt panikā.

Izbraucot no automazgātavas un domājot, ka it kā briesmas jau ir aiz muguras, patiesībā tās aiz muguras ir burtiskā nozīmē – no auto bagāžas nodalījuma cauri salonam izlien vēl viens mošķis, kuram šoreiz maska uzlikta tā, ka āzējamais redz, ka tā ir vien gumijas ļerpata āzētāja galvā. Beigu beigās visi gardi pasmejas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!