Sociālos tīklus pāršalcis video ar pašdarbniecisku GAZ automobiļu reklāmu. Ņižņijnovgorodas GAZ dīleris "Luidor" ar afroamerikāņu mūzikas žanra dziedājumu krievu valodā un stīvām dejām ap "GAZelle Next" kravas automobili mēģina pārliecināt cilvēkus par šī spēkrata priekšrocībām, no kurām dažas tam, iespējams, pat nepiemīt.

Reklāmas sižetā pie "Luidor" autosalona durvīm piebrauc uzņēmējam stereotipiski līdzīgs vīrietis ar lepnu "Toyota Land Cruiser 200" apvidus automobili. Viņš ienāk salonā, un tur viņu sagaida sieviete ar propellerim vai spārniem līdzīgu banti, kas mugurpusē aizbāzta aiz kleitas lencēm, un nūjiņu rokā, kura pēkšņi nozibina digitālas gaismas dzirkstis. Un tad sākas reklāmas maģija.

Iepriekšminētos divus tēlus papildina plikpaurains pārdevējs, kurš nu apdzied uzņēmēju ieinteresējušo "GAZelle Next". Tiek slavēts šī krievu automobiļa dizains un kravnesība. Tad dziedoņi pārceļas uz spēkrata salonu, kur pārdevējs apgalvo, ka, aizverot acis, "GAZelle Next" sajutīsies kā BMW limuzīnā un negribēsies kāpt laukā.

Kad abi vīrieši nosprieduši, ka grūti šādā auto neiemīlēties, atkal uzrodas, šķiet, par feju domātā sieviete, kura ievada piedziedājumu hip-hop stila dziesmiņā: "Jaunas līnijas! Sapņa piepildījums! Visizturīgākais ir šis atjauninātais un uzlabotais "gazons"!" Pēc katra no šiem uzsaukumiem piedziedājumā pārdevēja tēls iespraucas ar saucienu "Next!".

Tā kā pārdevējs piedziedājis pilnas ausis, ka "Gazons ir izrāviens autobūvē", pircējs reklāmas beigās paziņo: "Ņemu divus!". Atzinību guvušajās kinofilmās nereti noslēgums paliek skatītāja iztēlē, tāpat arī šajā reklāmā netiek paskaidrots, kāpēc pircējs ņems tieši divus GAZ – vai tāpēc, ka viņam jau sākotnēji bija tāda iecere, vai tāpēc, ka ar otro brauks tikmēr, kamēr pirmais atradīsies servisā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!