Foto: DELFI Aculiecinieks

Silto laika apstākļu dēļ atcelts SAK kausa izcīņas otrais posms, minirallijs "Marienburga", kam šajā nedēļas nogalē bija jānotiek Alūksnē, informē Latvijas Automobiļu federācija (LAF).

Vēl pagājušās nedēļas nogalē Alūksnes apkārtnes ceļus klāja ledus un sniegs, bet februārim neraksturīgi siltais laiks šonedēļ ir darījis savu, ceļi sāk strauji atkust un vietām pavasara saule ledu ir nokausējusi pavisam.

Lai arī naktī uz ceturtdienu, 26.februāri, ir nedaudz piesalis, tomēr ir pamatotas aizdomas, ka līdz sestdienai minirallija ātrumposmu ceļu kvalitāte pasliktināsies vēl vairāk un tādēļ sacensību organizatori ir spiesti pieņemt lēmumu sacensības pārcelt uz laiku, kad ātrumposmu segums ļaus izveidot tās pietiekami kvalitatīvas gan braucējiem, gan skatītājiem.

Par nākamo minirallija "Marienburga" norises datumu tā organizatori un LAF Standartautomobiļu komisija (SAK) informēs vēlāk.

Šīs nedēļas nogalē Alūksnes pusē vienlaikus ar minirallija norisi bija plānoti arī vairāki citi ziemas sporta veidu pasākumi, kuriem notikt laika apstākļi netraucēs un aktuālākā informācija par tiem atrodama pilsētas mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!