Tuvojoties filmas "Ātrs un bez žēlastības" septītās daļas ("Furious 7") pasaules pirmizrādei 3. aprīlī, kinolentes veidotāji publicējuši ieskatu filmas aizkulisēs. Šoreiz viņi demonstrē, kā tika filmēta automobiļu mešana no lidmašīnas, kas jau tika demonstrēts vienā no filmas reklāmas rullīšiem.

Kādā no jaunākās filmas "Ātrs un bez žēlastības" epizodēm galvenie varoņi savos spēkratos brauc laukā no kravas lidmašīnas un piezemējas uz šosejas. Lai to uzfilmētu, lidmašīna pacēlās vairāk nekā trīsarpus kilometru augstumā. Brīvajā kritienā automobiļi sasniedza līdz pat 225 km/h ātrumu, kad pusotra kilometra augstumā tiem izšāvās izpletnis.

Visi automobiļi esot piezemējušies atbilstoši kinolentes veidotāju iecerēm. Šo filmēšanu sarežģītu padarīja apstāklis, ka īsi pirms automobiļu izstumšanas no lidmašīnas ārā izlec arī izpletņlēcēji, kuri šo procesu filmē arī no krītošo spēkratu apakšas.

Filmā piedalās arī Pols Vokers, kurš pagājušā gada nogalē gāja bojā traģiskā negadījumā ar "Porsche Carrera GT" superauto. Tobrīd šī filma bija vēl uzņemšanas stadijā, tāpēc pēc viņa bojāejas tika veiktas izmaiņas sižetā. Vokera atlikušajās scēnās viņu aizvieto miesīgie brāļi, kuru atveidi, pēc provizoriskas informācijas, pielaboti ar datorgrafikas palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!